OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Προφυλάχτηκε ο Τζιμπούρ...Ατομικό ο Ιμπαγάσα...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση που έγινε την Πέμπτη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προπονηθεί το πρωί στις 08:30 και μερικές ώρες αργότερα βγήκαν ξανά στο γήπεδο του Ρέντη προκειμένου να γυμναστούν.

Οι περισσότεροι ακολούθησαν τις εντολές του προπονητικού τιμ, αλλά ο Ράφικ Τζιμπούρ όχι, καθώς ο Αλγερινός προφυλάχτηκε, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε στον προσαγωγό. Ως εκ τούτου, ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα προκειμένου να μην ρισκάρει, με την κατάστασή του, πάντως, να μην εμπνέει κάποια ανησυχία.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Ζαραδούκας συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί, ενώ οι Μιραλάς και Αβραάμ συνέχισαν τα δικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 08:30, ενώ η απογευματινή στις 19:00.

Ατομική προπόνηση στο γήπεδο ακολούθησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος «κληρονόμησε» τραυματισμό στην Αυστρία, ενώ ο... έτερος τραυματίας από το Άχενκιρχ, Νταβίντ Φουστέρ, έκανε θεραπεία. Οι δύο παίκτες εξακολουθούν να ακολουθούν τα προγράμματά τους προκειμένου να επανέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών του Ολυμπιακού και σύντομα αναμένεται να ακολουθούν τον κανονικό ρυθμό.

Από εκεί και πέρα, ασκήσεις τεχνικής και γυμναστήριο περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα στο Ρέντη.

Είχε λιγότερη ένταση σε σχέση με το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» χαλάρωσαν.

Μετά την προθέρμανση με ελαφρύ τρέξιμο, διατάσεις και «κορόιδο» οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι μεν έμειναν στο γήπεδο και έκαναν ασκήσεις τεχνικής (κοντινές πάσες, κρατούσαν την μπάλα στον αέρα κλπ). Οι δε πήγαν στο γυμναστήριο, όπου και έκαναν διαφορετικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια τα γκρουπ άλλαξαν, με τους πρώτους να συνεχίζουν στο γυμναστήριο και τους δεύτερους να επιστρέφουν στο γήπεδο.

Ξεχωριστά γυμνάστηκαν οι τερματοφύλακες, οι οποίοι δούλεψαν τόσο στις αντιδράσεις τους και τις επεμβάσεις σε σουτ όσο και με την μπάλα στα πόδια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons