OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Δουλεύουμε μαζί ως ομάδα...

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 στο φιλικό με αντίπαλο τη Σπαρτάκ Μόσχας στο πρώτο που έδωσαν στην Αυστρία και πλέον κοιτούν το επόμενο, που είναι αυτό με αντίπαλο την Αλάνια Βλαντικαφκάζ στο Σβατς. Ένας από τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στους Ρώσους, ήταν ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος είχε καλή απόδοση, παρά το γκολ που δέχτηκε στο τέλος. Μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και πρόσθεσε πως με σκληρή προσπάθεια, όλοι θα φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ήταν το πρώτο μας ματς για αυτή τη χρονιά, μετά από αρκετή καθημερινή δουλειά. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας στις προπονήσεις να αποκτήσουμε μεγαλύτερη φυσική κατάσταση ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια σε αυτόν τον τομέα. Δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα στις προπονήσεις και αυτό είναι καλό», ανέφερε αρχικά ο Βορειοϊρλανδός, για να συνεχίσει σχετικά με τον Μπάλας Μέγιερι, που έκανε φανταστικές αποκρούσεις στο πρώτο μέρος.

«Ο Μέγιερι ήταν φανταστικός στο πρώτο ημίχρονο, έχει κάνει τρεις φανταστικές αποκρούσεις σε δύσκολες φάσεις. Δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά αυτή την εβδομάδα που πέρασε και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι όταν δεν παίζεις πρέπει να δουλεύεις πολύ και να μην απογοητεύεσαι. Όμως είναι μεγάλη η σεζόν και χρειάζονται όλοι στην ομάδα για αυτό και όποιος κάθεται στον πάγκο δεν θα πρέπει να απογοητεύεται και θα πρέπει να δουλεύει».

Τέλος, όσον αφορά στον Γιαννιώτη, ο Κάρολ εξέφρασε πολύ καλή άποψη, τονίζοντας πως όλη η ομάδα του Θρύλου είναι δίπλα του. «Είναι καλός τερματοφύλακας εμείς είμαστε δίπλα του, αλλά όλα εξαρτιόνται απʼ αυτόν, είναι η πρώτη του χρονιά σε μία μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να του διδάξουμε να έχει κουράγιο μέχρι να παίξει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons