OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Τα πάντα για να πετύχουμε...

Στην σκληρή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό από τις πρώτες κιόλας ημέρες της προετοιμασίας αλλά και στην φιλοσοφία του Λεονάρντο Ζαρντίμ που ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ο Μάρκο Πάντελιτς, λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής των «ερυθρόλευκων» στην Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, στο Άχενκιρχ της Αυστρίας.

Για τις εντυπώσεις του τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας είπε: «Στις πρώτες 10-15 μέρες όπως πάντα δουλεύεις πολύ τη φυσική κατάσταση. Παίξαμε όμως και με την μπάλα στα πόδια  και γνωριστήκαμε καλύτερα ο ένας με τον άλλο αλλά και τον προπονητή μας μαθαίνοντας την τακτική του αλλά και τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Στο επόμενο ένα-ενάμιση μήνα θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια και εκεί θα δούμε πως πρέπει να παίζουμε και με τι ακριβώς θέλει ο καινούριος προπονητής. Θα δώσουμε τα πάντα για τους στόχους μας».

Για τυχόν ομοιότητες ή διαφορές, ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Ζαρντίμ, τόνισε: «O κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία  στον τρόπο που δουλεύει. Ο δικός μας δουλεύει πολύ με τη μπάλα, φτιάχνει φυσική κατάσταση με τη μπάλα, είναι πάντα δίπλα στους παίκτες εξηγώντας ακριβώς τι θέλει από τον καθένα ξεχωριστά και πως να παίζει στη θέση που καλύπτει. Είναι πολύ έξυπνος προπονητής και πιστεύω ότι θα μας δώσει πολλά νέα πράγματα για να μάθουμε».

Το σχόλιό του για τα αποτελέσματα των δύο φιλικών αναμετρήσεων: «Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας που όλοι ξέρουν ότι έχει πολύ καλούς παίκτες πολύ καλή ομάδα και πολύ καλό προπονητή. Εντάξει με την Αλάνια, είναι διαφορετικά δεν είναι και τόσο δυνατή σαν ομάδα ούτε οι παίκτες, ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία και δεν θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ρωσικό πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά η νίκη είναι νίκη.
Πιο πολύ όμως μετράει το πρώτο παιχνίδι λόγω δυναμικότητας και όπως είδαμε η Σπαρτάκ δεν έκανε πολλές φάσεις και η ισοπαλία είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Επειδή η Σπαρτάκ είναι δυνατή ομάδα και έτοιμη ενόψει του ρωσικού πρωταθλήματος, το γεγονός ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί με τόσο λίγο χρόνο προετοιμασίας δηλώνει ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons