OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Κατέβασε τα... ρολά ο Ρόι Κάρολ...

Οι απίστευτες επεμβάσεις από τον Βορειοϊρλανδό στο απογευματινό διπλό έδειξαν γι’ ακόμα μια φορά ποιός έχει το προβάδισμα για τη θέση «1».

Ο Ρόι Κάρολ έχει το προβάδισμα για τη θέση «1», γράφαμε τις προάλλες. Και οι απίστευτες αποκρούσεις που έκανε στο απογευματινό διπλό αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας έκανε τουλάχιστον τρεις καταπληκτικές αποκρούσεις, με συνέπεια να κερδίσει το χειροκρότημα όλων. Συμπαικτών, προπονητικού επιτελείου, του κόσμου που παρακολουθούσε, ακόμα και των δημοσιογράφων.

Καλύτερη απόκρουση απ’ όλες σε ένα απίθανο φαλτσαριστό σουτ του Αμπντούν που εκτινάχθηκε λίγο κάτω από το «γάμα» για να διώξει σε κόρνερ με το αριστερό χέρι.

Επίσης, είχε άλλες δύο πολύ μεγάλες αποκρούσεις σε σουτ του Πάντελιτς, ο οποίος και τις δύο καταχειροκρότησε τον πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο Κάρολ. Και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στο ρόστερ, η εμπειρία του θα είναι για τη νεανική άμυνα πολύ μεγάλη βοήθεια.

Να σημειωθεί ότι για να νικηθεί χρειάστηκε να έρθει αυτό το απίθανο γκολ του Μανωλά με κεφαλιά. Ηταν ένα γκολ που χειροκρότησε ακόμα και ο Κάρολ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons