OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Διόρθωση χωράει στα πάντα...

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα του Ολυμπιακού τόσο στο φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας αλλά και συνολικά από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, δήλωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τονίζοντας όμως ότι υπάρχει περιθώριο διόρθωσης σε όλους τους τομείς. «Είναι αρχή, έχω θετική εικόνα αλλά είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να βελτιώσουμε πολλά», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Ζαρντίμ στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι οι Ρώσοι είχαν περισσότερες δυνάμεις λόγω του ότι είναι σχεδόν έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος στην χώρα τους αλλά και στις απουσίες που είχε η ομάδα του.

«Το αποτέλεσμα δεν είναι σημαντικό. Κρατάμε κάποια στοιχεία από το φιλικό. Είναι σημαντικό ότι η Σπαρτάκ ήταν πιο έτοιμη αφού ξεκινάει το πρωτάθλημά της την άλλη εβδομάδα και όμως πήγαμε καλά. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έχει γίνει», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Όταν ρωτήθηκε για τους τομείς που χρειάζεται διόρθωση η ομάδα του, είπε: «Πού θέλουμε διόρθωση; Πρέπει να διορθώσουμε τα πάντα, είμαστε στην αρχή της χρονιάς ακόμα. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να βελτιωθούμε»

Για την κάμψη στην απόδοση του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά, σχολίασε: «Είχαμε στο τέλος δυσκολίες. Στα τελευταία 20 λεπτά αλλά είναι λογικό. Είχαμε και λίγους παίκτες και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές. Είναι στο τέλος της προετοιμασίας η Σπαρτάκ και είναι πιο έτοιμη ειδικά στο τέλος του αγώνα φάνηκε, είναι λογικό».

Τέλος, για τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, τόνισε: «Είναι πολύ θετική η εικόνα που κρατάω, έχουμε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ πέρυσι και θα μείνουν στην προετοιμασία για να τους δούμε»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons