OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Γκρέκο...

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λεάντρο Γκρέκο στον Ολυμπιακό! Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα, οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τη Ρόμα για την αγορά του Ιταλού χαφ. Μάλιστα, τονίζουν ότι ο 26χρονος παίκτης θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Αθήνα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Λεάντρο Γκρέκο θα γίνει σύντομα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μπέπε Μπότσο, έχει συμφωνήσει με τους Έλληνες. Εξάλλου, δεν θα ταξιδέψει στο τουρ της ομάδας στις ΗΠΑ και θα βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο. Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, η Ρόμα θα έχει ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης στην κατοχή της».

Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν χθες το βράδυ την ειδοποίηση των «τζιαλορόσι» ότι δίνουν την έγκρισή τους για την παραχώρηση του Γκρέκο, ο οποίος θέλει να προλάβει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στην Πορτογαλία και να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν ότι έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος προτιμά να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με κάποιον άλλον ιταλικό σύλλογο.

Μάλιστα, οι διοικούντες την ΠΑΕ άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάρουν τον 26χρονο χαφ με τη μορφή δανεισμού, αλλά με κανονική αγορά από τώρα και αυτό προκύπτει τώρα από τα ιταλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, άνθρωπος του Ολυμπιακού έκανε ταξίδι στη Ρώμη για τις τελικές συζητήσεις.

Ακόμα ψάχνει για στόπερ

Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, ο Όλοφ Μέλμπεργκ παραμένει ελεύθερος και υπάρχει μία εκτίμηση που θέλει τους Πειραιώτες να επιστρέφουν στη λύση του Σουηδού στόπερ.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, πάντως, είναι κατηγορηματικά αρνητικοί και τονίζουν ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ψάχνεται για συγκεκριμένη μεταγραφή.

Εχει καλή άποψη για τον Εβερτον, αλλά έχουμε αναφέρει τις δυσκολίες, καθώς η Μπράγκα έχει εξασφαλίσει τον δανεισμό του και η Πόρτο θέλει να αγοράσει τα δικαιώματά του (δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι απαιτείται ένα ποσό 500.000 από την τράπεζα που τα έχει).

«Πήγαινε να τον φέρεις…»

Ο Χάουμερ Φερέρ χειρίζεται πλέον την υπόθεση για την μεταγραφή του Σούσο στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του Ισπανού έχει διαβεβαιώσει τον Πειραϊκό σύλλογο ότι ο παίκτης μπορεί να έρθει στην Ελλάδα ως ελεύθερος από την Λίβερπουλ, στην οποία ανήκει και έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Φερέρ επανέλαβε ότι μπορεί να φύγει ο νεαρός άσος, με ένα ποσό μάξιμουμ στις 600.000 και ότι μπορεί να γίνει συζήτηση και για συνιδιοκτησία. Οι «ερυθρόλευκοι» τού απάντησαν ότι τον θέλουν παίκτη με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αν αυτά που άκουσαν ισχύουν και στην πράξη, τότε ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Ο Ισπανός ατζέντης αναλαμβάνει πλέον να μιλήσει με την αγγλική ομάδα και να ενημερώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Χάλασε οριστικά του Ρουίς

Επιβεβαιωμένο είναι πλέον το «ναυάγιο» για την μεταγραφή του Άλαν Ρούις στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ. Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι υπήρχε συμφωνία για ένα συγκεκριμένο ποσό (για την ακρίβεια 700.000), αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε τους όρους η Χιμνάσια και ήθελε συνιδιοκτησία 50-50 και υπήρχαν και άλλες απαιτήσεις.

Προχωράει τις ανανεώσεις

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν σημαντικοί παίκτες για την ομάδα, όπως οι Τζεμπούρ, Τοροσίδη, Φουστέρ και Χολέμπας, για τους οποίους είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση από συλλόγους του εξωτερικού. 

 http://www.sport-fm.gr

 Ο Τζενάρο Γκατούζο χαρακτήρισε "καλή μεταγραφή" για τον Ολυμπιακό την απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Σερβέτ και μεταγραφικός στόχος των "ερυθρολεύκων" πριν από δύο καλοκαίρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη της Ρόμα.

 "Αλήθεια, ο Γκρέκο θα παίξει στον Ολυμπιακό;", ρώτησε με απορία ο Γκατούζο τον συντάκτη της εφημερίδας "Γαύρος" και συμπλήρωσε "δεν το γνώριζα, αλλά είναι μια καλή μεταγραφή".

"Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό. Είναι περισσότερο οργανωτικός μέσος παρά ανασταλτικός. Έπαιζε σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ρόμα και νομίζω ότι τα πήγε καλά".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons