OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Δουλειά στις στημένες φάσεις...

Μεγάλο βάρος στις στημένες φάσεις έδωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προπόνηση του Ολυμπιακού που έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Αυστρία. Στη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια της ο Πορτογάλος προπονητής δούλεψε με τους παίκτες του στο «πως» θα αμύνονται αλλά και πώς να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σκοράρουν από εκτέλεση κορνερ ή φάουλ.

Αμέσως μετά το καθιερωμένο τρέξιμο, ο Ζαρντίμ χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, Στόχος του ήταν να δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τον τρόπο που θέλει να εκτελούνται οι στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ) από τους παίκτες του, δηλαδή, από τους εκτελεστές των φάσεων, για το «πού» θέλει να φτάνει η μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ποιες θέσεις θα παίρνουν οι επιτιθέμενοι μέχρι και αυτές που θα παίρνουν στην μεγάλη περιοχή οι παίκτες που θα κάνουν άμυνα.

Ειδικά στους ποδοσφαιριστές που αμύνονταν ζητούσε να μην χάνουν χρόνο και να διώχνουν την μπάλα πολύ γρήγορα, μακριά από την περιοχή «κινδύνου».

Στη συνέχεια ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε εντολή για δίτερμα. Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε έντεκα και επτά παίκτες αντίστοιχα.

Οι «μπλε» αποτελούνταν από τους Κάρολ, Καραγκούνη, Μανωλά, Ποτουρίδη, Βλαχοδήμο, Σουμπίνιο και Τζιμπούρ. Τους «κόκκινους» αποτελούσαν οι Μέγιερι, Ντιελνά, Σιόβας, Παπάζογλου, Μοδέστο, Φέισα, Τάτος, Ντιόγκο, Χαβίτο, Αμπντούν, Πάντελιτς. Οι «κόκκινοι» έκαναν επίθεση στους «μπλε» και στη συνέχεια οι συνθέσεις των ομάδων άλλαξαν.

Οι τραυματίες

Ο Γκούλαν έμεινε στο ξενοδοχείο και έκανε θεραπεία, προληπτικά, καθώς δεν ένιωθε ενοχλήσεις. Την ίδια στιγμή ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε τη θεραπεία, όπως και ο Φουστέρ, ο οποίος αύριο θα κάνει μαγνητική. Ο Ζαραδούκας έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 9:30, ενώ αργότερα θα γίνει και απογευματινή προπόνηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons