OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Επική πρόκριση με Λυκογιάννη...

Πανάξια πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 επί της Αγγλίας με 2-1 στην παράταση πανηγύρισε η Εθνική Νέων, με ήρωα και σκόρερ τον Χαραλάμπο Λυκογιάννη. Ο άσος του Ολυμπιακού με το γκολ, που πέτυχε στο 108ο λεπτό, χάρισε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αναμετρηθεί με τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Γαλλία και την Ισπανία... 

Τι κι αν η Ελλάδα έπαιζε με δέκα παίκτες; Αυτό δεν εμπόδισε τους Έλληνες διεθνείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κερδίσουν την Αγγλία με 2-1, περνώντας στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων που γίνεται στην Εσθονία. Οι Έλληνες διεθνείς αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για αρκετή ώρα και αυτός είναι ο λόγος που η πρόκρισή τους έχει τεράστια σημασία.

Οι Άγγλοι από τη μεριά τους, που είχαν ισοφαρίσει σε 1-1, είδαν τον Μπάμπη Λυκογιάννη, τον παίκτη του Θρύλου να σημειώνει με ωραίο τρόπο στο 108' το δεύτερο γκολ της ομάδας, πλασάροντας από πάνω τον τερματοφύλακα της αντιπάλου.

Μεγάλο γκολ από τον Έλληνα παίκτη του Θρύλου, που έστειλε την Ελλάδα στον τελικό.
Οι διεθνείς μας είχαν ανοίξει το σκορ στο 38ο λεπτό με τον Μπουγαΐδη, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν τόσο καλά, καθώς στο 45' ο Καπίνο αποβλήθηκε επειδή ανέτρεψε τον τελευταίο παίκτη των Άγγλων, με τον Δανό διαιτητή Κεν Χάνσεν, να δίνει... ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή. Τη θέση του πήρε ο Διούδης που απέκρουσε το πέναλτι του Χολ.

Παρόλα αυτά, η Ελλάδα δέχτηκε γκολ από τον Αφόρμπε στο 56', η ελληνική ψυχή, πάντως, μίλησε στο τέλος με την γκολάρα του παίκτη του Θρύλου, Μπάμπη Λυκογιάννη, που χάρισε στην Εθνική μας, το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, που θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ισπανία και Γαλλία.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας, Φουρλάνος (71’ Μπουχαλάκης), Κατίδης (104’ Μπακασέτας), Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (45’+2’ Διούδης).

Αγγλία (Νόελ Μπλέικ): Τζόνστον, Ντάιερ (57’ Γκάρμπουτ), Ρόμπινσον, Κιν, Θορπ, Μπάρκλεϊ, Τσάλομπαχ, Μπεραΐνο (76’ Ρέντμποντ), Χολ, Αφόμπε, Λάντστραμ (90’ Θορν).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons