OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Έρχεται ο Ροντρίγκες στην Αθήνα...

Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του Πατρίσιο Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “OLE”, ο νεαρός αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την προετοιμασία της Ιντεπεντιέντε για το Μπουένος Άιρες, για να μαζέψει τις βαλίτσες του και να «πετάξει» για την Αθήνα για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι ερυθρόλευκοι -όπως αναφέρει η OLE- προσέφεραν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, έχοντας εξασφαλισμένο και το άλλο 50% από τα χρήματα που του οφείλει η Ιντεπεντιέντε από την μεταγραφή του Νούνιες.

Την ίδια στιγμή, η OLE προσθέτει ότι η πρόταση που κατέθεσε η Τορίνο για την απόκτηση του παίκτη δεν έγινε αποδεκτή από την Ιντεπεντιέντε. Η ιταλική ομάδα έδινε το ίδιο ποσό με τον Ολυμπιακό, δηλαδή, 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Ροντρίγκες έχοντας όμως απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο παίκτης θα αγωνιζόταν σε αυτή.

Η πρόταση αυτή έπεσε στο κενό καθώς η διοίκηση της Ιντεπεντιέντε δεν την έκανε αποδεκτή. Αντίθετα, για να... βγάλει από πάνω της και το ποσό (1,5 εκατ. ευρώ) που χρωστάει στον Ολυμπιακό από τον Νούνιες, έκανε αποδεκτή αυτή της ελληνικής ομάδας για το 50% των δικαιωμάτων του Ροντρίγκες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons