OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Δεν φοβάται στα γκολπόστ...

Μπάλας Μέγιερι και Ρόι Κάρολ είναι οι δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού που θα έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος σε μια θέση που δεν προβληματίζει καθόλου τους ανθρώπους του Θρύλου. Δεν τους προβληματίζει διότι αμφότεροι οι παίκτες είναι τόσο καλοί που συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον για το ποιος θα κάνει την καλύτερη απόκρουση.

Το πρώτο δείγμα είχε φανεί στα φιλικά και συγκεκριμένα από το πρώτο παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας, όταν ο Μέγιερι έπιανε τα... άπιαστα. Το θέμα, πάντως, είναι πως οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν. Ο Ούγγρος εξακολουθούσε να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις και πολλοί πίστεψαν πως δεν βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά είναι ήδη έτοιμος.

Κάτι παρόμοιο είδαμε και από τον Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρο είναι κι αυτός σε πολύ καλή κατάσταση, έχει κάνει εξίσου καλές και ωραίες αποκρούσεις, γεγονός που έχει κάνει τους ανθρώπους του Θρύλου να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους σχετικά με τη θέση του τερματοφύλακα.

Το σημαντικότερο από όλα βέβαια είναι η καλή σχέση που έχουν οι δυο τους. Ανταγωνίζονται σε φιλικά πλαίσια ο ένας τον άλλον και αλληλοχειροκροτούνται όποτε γίνεται μια καλή απόκρουση. Ο ορισμός της λέξης υγιής ανταγωνισμός αποτελεί η συμπεριφορά των δύο τερματοφυλάκων του Θρύλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons