OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ξεκαθαρίζει για όλους ο Ζαρντίμ...Καμία μαύρη λίστα...

Πιάνει δουλειά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ την Δευτέρα με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού να φτάνει στην χώρα μας και να παραδίδει στην διοίκηση την σχετική λίστα με τους «κομμένους».

Ιδιαίτερα καθοριστική ημέρα αναμένεται να είναι η Δευτέρα για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την διαμόρφωση του ετινού ρόστερ.

Ο προπονητής του Θρύλου Λεονάρντο Ζαρντίμ επιστρέφει στην Αθήνα από την πατρίδα του και κατευθείαν θα πιάσει δουλειά εν όψει τουτρίτου και καθορισιτκότερου σταδίου της προετοιμα΄σια,ς που θα πραγματοποιηθεί στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Ο 38χρονος τεχνικός θα κοινοποιήσει τις τελικές του αποφάσεις για το ρόστερ ενώ θα μιλήσει με την διοίκηση για τα μεταγραφικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ζαρντίμ να φτάνει στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Κυριακής.
Όπως είχε γράψει το katimagiko.gr  από το Σάββατο, ο Ζαρντίμ θα έχει σύσκεψη κορυφής την Δευτέρα με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με κυριότερο θέμα τις επικείμενες αποχωρήσεις παικτών από το υπάρχο ρόστερ.

Επίσης θα γίνει αναφορά στο ποιούς θα... κόψει για την Ολλανδία με τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 3-5 ποδοσφαιριστές. Εκτός αυτού θα γίνει συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας σε δύο θέσεις: η μία είναι εκείνη του στόπερ και η άλλη του δεκαριού. Ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα δίνει μεγάλο βάρος στις συγκεκριμένες θέσεις και κυρίως αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Με αφορμή την μείωση του ρόστερ, κορυφαίοι διοικητικοί κύκλοι του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι δεν υφίσταται καμία μαύρη λίστα, απλά πρόθεση του προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ να εργαστεί με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Έντονος είναι ο θόρυβος που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, με αφορμή τη επικείμενη μείωση του ρόστερ, στην οποία θα προβεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Κορυφαία διοκητικά στελέχη των νταμπλούχων Ελλάδας διατυμπάνιζαν το βράδυ της Κυριακής ότι δεν υπάρχει καμία μαύρη λίστα από τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά υπάρχει η πρόθεση να εργαστεί με έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών, γεγονός που τον αναγκάζει να εισηγηθεί την παραχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών με την μορφή δανεισμού, ώστε να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και να βελτιώσουν τυχόν ατέλειες.

Συγκυρία, η οποία θα του επιτρέψει να βγάλει σε πέρας το έργο του και να προετομάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα εν όψει των φετινών αυξημένων υποχρεώσεών της.

Επίσης, δεν παρέλειπαν να τονίσουν ότι: «Ο προπονητής Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων ανεξαιρέτως των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν μέχρι τώρα στην προετοιμασία της ομάδας».

 http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons