OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ξεκίνησε η εποχή Ζαρντίμ...Πρώτη προπόνηση στου Ρέντη...

Με τη χρυσόσκονη του ντάμπλ και της πολύ καλής πορεία στην Ευρώπη ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού στου Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες. Θα παλέψουμε για την επίτευξη των στόχων μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στο Champions League. Πρέπει να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να περάσουμε τη φάση των ομίλων», είπε  ο Λεονάρντο  Ζαρντίμ στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει της επίσημης "πρώτης" των νταμπλούχων για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας: «Σε αυτές τις πρώτες ημέρες μαθαίνω τον τρόπο λειτουργίας και είναι σημαντικό για μένα να βρω την απαραίτητη οργάνωση».

Όσο για τις αποφάσεις για το υλικό της ομάδας, μεταγραφές και αποχωρήσεις, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας να αξιολογήσουμε τους παίκτες για να δούμε αν θα χρειαστούμε να κάνουμε στη συνέχεια κάποιες μεταγραφές. Εννοώ τα πέντε φιλικά, τους δύο στην Αυστρία και τους τρεις στην Πορτογαλία. Εκεί θα δω τους παίκτες και θα πάρουμε αποφάσεις».

Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ο Σάββας Θεοδωρίδης στην πρώτη επίσημη του Ολυμπιακού.

Ο  Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ακολουθώντας το γούρι   δεν έκανε  δηλώσεις λέγοντας λακωνικά: "Δεν έχω να πω κάτι, προτιμώ να βλέπω έργα παρά να λέω λόγια!"

Για την ιστορία, ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν είχε μιλήσει ούτε πέρσι στην πρώτη επίσημη της ομάδας και ο Ολυμπιακός κατέκτησε νταμπλ στην Ελλάδα με επιτυχή πορεία στην Ευρώπη... Για όσους πιστεύουν και στα γούρια!

Η συγκέντρωση ήταν  στις  18.00 στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρολεύκων. Όμωςαπό πολύ νωρίτερα οι συνεργάτες του νέου προπονητή, Λεονάρντο Ζαρντίμ συγκεντρώθηκαν και έστησαν τους κώνους στα βοηθητικά γήπεδα εν όψει της πρώτης χαλαρής προπόνησης.

Το κλίμα είναι ενθουσιώδες αφού οι προοπτικές είναι πολύ αισιόδοξες για τον Ολυμπιακό που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του αλλά προχωράει μπροστά σε βήμα σταθερό και βάση σχεδίου.

Το ενδιαφέρον  εστιάστηκε  πάνω στους νέους παίκτες των ερυθρολεύκων. Έως σήμερα έχει αποκτήσει 5 παίκτες, 4 Έλληνες και έναν Γάλλο, τους Γιαννιώτη (20 ετών), Μανωλά (21 ετών), Βλαχοδήμο (21 ετών), Σιόβα (24 ετών) και Ντιελνά (25 ετών)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons