OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Αυτή είναι η ευκαιρία του Μπάμπη Λυκογιάννη...

Η ομάδα του Ολυμπιακού από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκεται στην Πορτογαλία, για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο πλαίσιο του οποίου οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τρία φιλικά ματς κόντρα σε Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ. Έτσι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει την ευκαιρία να δει σχεδόν όλους τους παίκτες του σε τι κατάσταση είναι, και λέμε σχεδόν γιατί λείπουν οι τραυματίες Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα και ο ανέτοιμος Ζαραδούκας.

Στην αποστολή των Πειραιωτών, όμως, βρίσκεται και ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στα πλάνα καλοκαιρινής προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα και ο λόγος για τον Μπάμπη Λυκογιάννη. Ο αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού προέρχεται από το τμήμα των Νέων και με τις εμφανίσεις και τη βελτίωση που έχει τα τελευταία δύο χρόνια του δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει στην πρώτη ομάδα του Θρύλου τι πραγματικά αξίζει.

Καλείται ο μικρός να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λεονάρντο Ζαρντίμ και να πείσει τον Πορτογάλο ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα δεν έχει λίγους ένθερμους οπαδούς στην ομάδα, αφού τόσο με την εθνική Νέων όσο και σε ματς της ακαδημίας έχει δείξει ότι έχει μεγάλο ταλέντο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons