OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία των ερυθρόλευκων...

Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη που προφυλάχτηκε λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο φιλικό με τη Φαρένσε συνεχίστηκε η προετοιμασία των ερυθρόλευκων. Δουλειά σε τακτική και ανάπτυξη από τα άκρα από τον Ζαρντίμ την Τετάρτη.

 Συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία των ερυθρόλευκων στην Πορτογαλία. Πιο συντηρητικό το σημερινό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων λόγω του φιλικού με τη Φαρένσε το βράδυ της Τρίτης, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ρίχνει το βάρος κυρίως στην τακτική και την ανάπτυξη της ομάδας από τα άκρα. Προς το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος έδωσε εντολή και για ένα μίνι οικογενειακό διπλό, περισσότερο όμως ως ξεμούδιασμα.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος προφυλάχτηκε λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο χθεσινό φιλικό, χωρίς πάντως να κινδυνεύει η συμμετοχή του κόντρα στη Μπράγκα, το βράδυ της Πέμπτης.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

«Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν και σήμερα το πρωί, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους στην Πορτογαλία.

Μία ημέρα μετά το φιλικό ματς με τη Φαρένσε, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Έκαναν χαλάρωμα και αποκατάσταση, από το χθεσινό ματς, χωρίς ωστόσο να παραμελήσουν και τις ασκήσεις τακτικής, τις οποίες δουλεύουν διαρκώς.

Οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν, παράλληλα, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την επιθετική λειτουργία.

Μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος προφυλάχθηκε λόγω ενός χτυπήματος στο δεξί του πόδι. Δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το αυριανό φιλικό με την Μπράγκα.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν θα προπονηθούν και θα επιστρέψουν στο γήπεδο το πρωί της Πέμπτης στις 9:00».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons