OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Στα 5 εκατ. η τιμή του Τοροσίδη...Καμία συμφωνία...

Το θέμα Ρόμα-Βασίλης Τοροσίδης φαίνεται ότι απασχολεί ιδιαίτερα τα ιταλικά ΜΜΕ. Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον ιταλικό σύλλογο αλλά αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα ακραίου αμυντικού.

Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» τονίζεται ότι ακόμα δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον παίκτη και ότι αν και όταν φτάσει θα εξεταστεί. Ωστόσο, οι Ιταλοί συνεχίζουν το θέμα… Συγκεκριμένα το «sportcafe24.com» γράφει σήμερα ότι ο Τοροσίδης επιθυμεί να μετακομίσει στην Ρώμη αλλά το «αγκάθι» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι οι απαιτήσεις των Πειραιωτών που φτάνουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι οι δύο σύλλογοι έχουν καλές σχέσεις και μόλις πριν από μερικές μέρες έφτασαν σε συμφωνία για τον Λεάντρο Γκρέκο.

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφορικά με τον Βασίλη Τοροσίδη και τη Ρόμα διαδέχονται το ένα το άλλο, ο εκπρόσωπος του διεθνούς μπακ του Ολυμπιακού, Γιώργος Καζιάνης, διαψεύδει ότι υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή του.

Αναλυτικά, η γραπτή του δήλωση:

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τη μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη σε άλλη ομάδα. Κάθε καλοκαίρι και κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχει η συγκεκριμένη μεταγραφολογία. Ο ποδοσφαιριστής είναι παίκτης του Ολυμπιακού και προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του».

Από χθες τα ΜΜΕ στη γειτονική ώρα έκαναν λόγο όχι απλά για προχωρημένο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά για σχεδόν τελειωμένη υπόθεση και παραχώρηση του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό στους «τζιαλορόσι». Άλλα, δε, εμφάνιζαν να υπάρχει προφορική συμφωνία με τον διεθνή άσο, αλλά διαφωνία με τους Πειραιώτες όσον αφορά τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Μάλιστα η απουσία του 27χρονου από την πρωινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» λόγω ενός «ελαφρού διαστρέμματος στο δεξί πόδι» φούντωσε τα σενάρια. Ωστόσο ο εκπρόσωπός του ήρθε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Με γραπτή του δήλωση ο Γιώργος Καζιάνης επισήμανε ότι δεν υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή του, βάζοντας -προσωρινά τουλάχιστον- τέλος στα όσα ακούγονται για το μέλλον του πελάτη του.

Με τη σειρά τους στην πειραϊκή ΠΑΕ διαψεύδουν ότι υπάρχει πρόταση για τον Τοροσίδη (ή για οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού), του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Αν τελικώς παραμείνει, θα γίνει προσπάθεια να επεκταθεί το συμβόλαιό του.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons