OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Θα είμαστε έτοιμοι...

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος τονίζει ότι μέχρι στιγμής η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία. «Θα δίνω συνέχεια τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθάω την ομάδα», πρόσθεσε.

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Κάναμε καλή προετοιμασία. Τα παιδιά που ήταν από την αρχή, αλλά και οι υπόλοιποι που προστεθήκαμε αργότερα, λόγω Εθνικής, δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι είμαστε καλό δρόμο. Τα αποτελέσματα της δουλειάς θα φανούν κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως, από όσα έχω δει μέχρι τώρα, αυτές τις λίγες μέρες που προπονούμαι με τον κύριο Ζαρντίμ, είμαστε σε καλό δρόμο. Και στα φιλικά δείξαμε κάποια πράγματα για το πως  θα παίζει η ομάδα τη νέα σεζόν. Θα προστεθούν και τα υπόλοιπα παιδιά στην Ολλανδία και μετά το τρίτο κομμάτι της προετοιμασίας θα δείξουμε ακόμη περισσότερα πράγματα. Πιστεύω ότι με την έναρξη της σεζόν θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για τον αγώνα με τη Νιούκαστλ: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ένα καλό τεστ και για εμάς και για αυτούς. Ήταν δυνατός ο αντίπαλος μας, αλλά εμείς παίξαμε για τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε, όμως είμαστε σε καλή κατάσταση. Δείξαμε χαρακτήρα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως ισοφαρίσαμε και κάναμε ευκαιρίες για να το γυρίσουμε το ματς. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα περίπου μήνα για να συνεχίσουμε τη δουλειά και να παρουσιαστούμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όπως πρέπει».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Έχω δουλέψει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Και στις διακοπές μου δεν σταμάτησα να προπονούμαι και να προσπαθώ να βελτιώνομαι σε πολλά πράγματα. Θα δίνω συνέχεια τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθάω την ομάδα. Θα συνεχίσω την δουλειά και τις επόμενες μέρες για να είμαι στην ιδανική κατάσταση όταν ξεκινήσουν οι αγώνες».

Για το αν θα συνεχίσει να πανηγυρίζει με τα... πιστόλια: «Δεν ξέρω αν θα δούμε πιστόλια και τη νέα σεζόν. Όταν βάζω γκολ κάτι με πιάνει. Ειλικρινά δεν σκέφτομαι από πριν πως θα πανηγυρίσω. Είναι κάτι αυθόρμητο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons