OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Χωρίς «Κάνιο» στην Πορτογαλία...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το ταξίδι στην Πορτογαλία με τον Ζαρντίμ να επιλέγει 24 παίκτες στην αποστολή. Εκτός ο Ιμπαγάσα. Πολλή δουλειά ξανά σε τακτική και φυσική κατάσταση. Συνέχισαν τα προγράμματά τους οι τραυματίες.

 Με 24 παίκτες στην αποστολή του αναχωρεί ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα για την Πορτογαλία όπου θα δώσει τρία φιλικά με αντιπάλους τις Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκασλ. Εκτός αυτής έμεινε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, όπως επίσης και οι Μιραλάς, Φουστέρ και Ζαραδούκας. Αντίθετα, σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Λυκογιάννης, όχι όμως και ο Διαμαντάκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και τη Δευτέρα θα υποδεχθεί τους ερυθρόλευκους στη Λισαβόνα.
Όσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης, της τελευταίας πριν το ταξίδι, οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς τη δουλειά σε τεχνική και φυσική κατάσταση.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση του Σαββάτου:

«Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους πριν το ταξίδι στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου θα δώσουν τρία φιλικά.

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν στο τέλος της προετοιμασίας τους, ενόψει του ταξιδιού στην Πορτογαλία, την προσεχή Δευτέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει, ως γνωστόν, μία σειρά φιλικών στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Και σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με την μπάλα. Οι παίκτες δούλεψαν επάνω στην τεχνική τους, χωρίς φυσικά να παραμελούν το κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Χωρισμένοι σε γκρουπ, εκτελούσαν διαφορετικές ασκήσεις και στη συνέχεια εναλλάσσονταν, προκειμένου όλοι οι ποδοσφαιριστές να δουλέψουν επάνω σε όλους τους τομείς. Από το πρόγραμμα δεν έλειψαν και τα τελειώματα των φάσεων, αλλά και το δίτερμα, σε χώρο λίγο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Ο Κέβιν Μιραλάς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Το ίδιο έκανε και ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε ατομικό στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, όπως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Γιάννης Ζαραδούκας συνέχισε με αμείωτη ένταση το δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Συνολικά η προπόνηση διήρκεσε λίγο περισσότερο από μιάμιση ώρα και αμέσως μετά έγιναν γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας, στο εξωτερικό.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ και Λυκογιάννης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons