OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Έμφαση στην τακτική...

Μετά την… απώλεια της πρωινής προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο γήπεδο του Άχενκιρχ το απόγευμα της Παρασκευής.

Η συνεχόμενη βροχόπτωση από το βράδυ της Πέμπτης, δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να γυμναστούν το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο, και έτσι ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν με ελαφρύ τρέξιμο, διαστάσεις και «κορόιδο». Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι μεν προσπαθούσαν να τη διατηρήσουν στην κατοχή τους, αλλάζοντάς τη γρήγορα και οι δε, προσπαθούσαν να πρεσάρουν και να κλέψουν.

Μόλις ολοκληρώθηκε αυτή η άσκηση, πέρασαν στην άλλη πλευρά του γηπέδου και δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων. Αρχικά, από τα δεξιά και εν συνεχεία από τα αριστερά, οι παίκτες αναπτύσσονταν και έβγαζαν παράλληλες μπαλιές ή σέντρες προς τους επιτιθέμενους. Η άσκηση αυτή είχε και τερματοφύλακες, για να ανέβει ο βαθμός δυσκολίας της.

Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ, έπαιξαν δίτερμα. Όχι ελεύθερα, όμως, αφού δούλεψαν σε συγκεκριμένα πράγματα, στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Με τους «μπλε» ήταν αρχικά οι Μέγιερι, Μοντέστο, Ντιελνά, Φέισα, Σουμπίνιο, Τάτος, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Βλαχοδήμος, ενώ με τους «κόκκινους» οι Κάρολ, Καραγκούνης, Μανωλάς, Ποτουρίδης, Σιόβας, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ντιόγκο, Πάντελιτς. Στη συνέχεια έγιναν και αλλαγές, ακόμη και στους τερματοφύλακες.

Να αναφέρουμε ότι, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε πολλά πράγματα ενόψει του πρώτου φιλικού παιχνιδιού που θα παίξει ο Θρύλος, το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας στην πόλη του Σβατς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons