OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Έτοιμοι για Αυστρία οι παίκτες του Ολυμπιακού...

Σε ρυθμούς προπονήσεων και προετοιμασίας μπαίνουν σιγά σιγά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Την Πέμπτη το απόγευμα συγκεντρώθηκαν και πάλι στου Ρέντη και έκαναν προπόνηση.

Το πρόγραμμα άρχισε με ελαφρύ τρέξιμο και διατάσεις. Το ζέσταμα συνεχίστηκε με τους "ερυθρόλευκους" να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και να παίζουν «κορόιδο», πραγματοποιώντας ουσιαστικά ασκήσεις κατοχής και πρέσινγκ.

Το ένα γκρουπ έπαιξε, στη συνέχεια, δίτερμα σε μικρό χώρο. Κάτω από τα δοκάρια κάθισαν οι Γιαννιώτης και Δασκαλάκης, ενώ οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην εναλλαγή της μπάλας με τη μία και την κατοχή. Το άλλο γκρουπ, με τους Μέγιερι και Κάρολ στο τέρμα, δούλεψε αρκετά στις γρήγορες πάσες, αλλά και το τελείωμα των φάσεων, με σέντρες από δεξιά και αριστερά, αλλά και με παράλληλες μπαλιές.

Ξεχωριστά γυμνάστηκαν οι τερματοφύλακες, Κάρολ, Δασκαλάκης, Μέγιερι και Γιαννιώτης, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Αλεξούδη και του Κάρλος Πιρές.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε και την Πέμπτη το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, προκειμένου να επανέλθει κατά το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση. Ατομικά γυμνάστηκε, για μεγάλο μέρος της προπόνησης, ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας θα "πετάξουν" την Παρασκευή το πρωί για Αυστρία, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, με όλους τους παίκτες στην αποστολή, πλην των διεθνών (Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέβας, Φετφατζίδης, Μήτρογλου) και των τραυματιών Κέβιν Μιραλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλου.


Τραυματίστηκε ο Μιραλάς....
 
 
Η ατυχία χτύπησε νωρίς το στρατόπεδο του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον Κέβιν Μιραλάς, αφού ο Βέλγος άσος θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Το ευχάριστο βέβαια είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και φυσικά πως συνέβη στην αρχή της σεζόν και όχι αργότερα που θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος υπέστη ήπια κάκωση στο αριστερό γόνατο και δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή για την Αυστρία, εκεί όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο 25χρονος φορ θα παραμείνει στην Ελλάδα και θα αρχίσει άμεσα θεραπεία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα και φυσικά πιο υγιής.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των Νταμπλούχων Ελλάδας κάνει λόγο για απουσία δύο εβδομάδων για τον Κέβιν Μιραλάς, όμως όλα θα φανούν στην πράξη.

Το σημαντικό πάντως είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό και σε λίγες μέρες, ο Κέβιν Μιραλάς θα κάνει κανονικά προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons