OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πριν βγει ο ήλιος…

Για δεύτερη συνεχή μέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν σχεδόν πριν καν βγει ο ήλιος. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους μάζεψε από τις 8:00 στου Ρέντη, προκειμένου να δουλέψουν εντατικά πριν η θερμοκρασία ανεβεί επικίνδυνα.

Ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες του χώρισαν τους παίκτες σε διαφορετικά γκρουπ και δούλεψαν επάνω σε διαφορετικές ασκήσεις για τη βελτίωση της τεχνικής και της φυσικής κατάστασης. Οι «ερυθρόλευκοι» εστίασαν στην κατοχή, την κυκλοφορία, την ανάπτυξη και στα τελειώματα των φάσεων.

Μετά τους διεθνείς με την Ανδρών, ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία και οι τρεις της Νέων, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης και Διαμαντάκος.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε αερόβιο πρόγραμμα και τρέξιμο στο γήπεδο, ο Κέβιν Μιραλάς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Ο Νταβίδ Φουστέρ και ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκαναν θεραπεία. Ο Αλγερινός φορ έχει μικροενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό λόγω κόπωσης, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν και το απόγευμα, στις 19:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons