OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Μετατέθηκε για τις 9 μμ η προπόνηση

Για τις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) αντί για τις 8 όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί, ορίστηκε η πρωτη προπόνηση του Ολυμπιακού επί πορτογαλικού εδάφους , λόγω του κουραστικού ταξιδιού.

 Μετατέθηκε κατά μία ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξής της, η «παρθενική» προπόνηση του Ολυμπιακού επί πορτογαλικού εδάφους για τις ανάγκες των επερχόμενων φιλικών με Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ.

Η πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στον Φάρο είχε αρχικά οριστεί για τις 8 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), αλλά μετά την απίστευτη ταλαιπωρία, που υπέστη η αποστολή του Ολυμπιακού από το πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι μέχρι τα νότια παράλια του Ατλαντικού, υποχρέωσε τους ιθύνοντες της πειραίκής ομάδας να μεταθέσουν την ώρα έναρξης της απογευματινής προπόνησης κατά μία ώρα.
Έτσι, οι πάικτες του Θρύλου θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ για πρώτη φορά στην χώρα του προπονητή τους στις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Λεάντρο Γκρέκο στον Ολυμπιακό, με τον διεθνή Ιταλό μέσο της Ρόμα να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons