OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ολοι μαζί για το τέταρτο αστέρι...

Η... ψύχωση του Φρανσουά Μοντέστο με το 40ό πρωτάθλημα, το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Ολυμπιακού και η υπόσχεση ότι όλοι θα δουλέψουν για το νταμπλ και την καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι η κατάκτηση για το 40ό πρωτάθλημα έχει γίνει κάτι σαν... ψύχωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Οχι έτσι όπως την εννοούσε κάποτε ο Σρέτσκο Κάτανετς, αλλά όπως όλοι ονειρεύονται φέτος στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Κορσικανός άσος μίλησε την Τρίτη το πρωί στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία και έδωσε την υπόσχεση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να έρθει το πρωτάθλημα, που θα σημάνει και την παρουσία του 4ου αστεριού στη φανέλα, και το κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη...

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συζήτησης:

«Κατ' αρχήν θέλω να πω ότι ήρθαμε εδώ να για να γνωριστούμε καλά. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες όπως και νέο τεχνικό επιτελείο. Σ' αυτές τις 12 μέρες κάνουμε δουλειά στη φυσική κατάσταση και θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά μαζί για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μοντέστο.

 Σε κάποια στιγμή έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο. «Θα ήθελα να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια που είμαι εδώ και ξέρω. Είναι σημαντικό να έχουμε από πίσω μας αυτόν τον κόσμο και να μας σπρώχνει. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Είναι ευχάριστο να πηγαίνεις σε όλη την Ευρώπη και να βλέπεις παντού Ολυμπιακούς».

Οσο για το τέταρτο αστέρι, είπε: . Ναι, όλοι μαζί για το τέταρτο αστέρι. Θα πρέπει βέβαια να μη μείνουμε μόνο στα λόγια και να λέμε απλά ότι θα πάμε όλοι μαζί για το 4ο αστέρι, αλλά να το κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο με τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για έργα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons