OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Κοκκινίζει» ο Γιάνκοβιτς...

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, καθώς επήλθε πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο παίκτης του Πανιωνίου, άλλαξε σήμερα ατζέντη και το μόνο που απομένει για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, είναι να περάσει από τα γραφεία της ΚΑΕ για να υπογράψει, αλλά να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους». Πιθανότατα τριετής η συνεργασία των δύο πλευρών, εντός των επόμενων ημερών οι ανακοινώσεις.

Ο Γιάνκοβιτς, τα δικαιώματα του οποίου «πέρασαν» στον μάνατζερ των Πρίντεζη και Χάινς, Γιώργο Δημητρόπουλο, έχει ακόμα δικαστική διαμάχη με τον Πανιώνιο λόγω του ότι του είχε επιβληθεί διακοπή συμβολαίου για την απόφασή του να εγχειριστεί χωρίς την άδεια της ομάδας. Γι’ αυτό και ίσως η επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό να αργήσει, αφού κατά τα άλλα υπάρχει πλήρη συμφωνία και ο παίκτης θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στο ΣΕΦ.

Το θέμα ίσως λυθεί άμεσα με την καταβολή κάποιου ποσού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, που αναμένεται να δικαιωθεί στα δικαστήρια για την υπόθεση με τον παίκτη. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons