OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Οι «κρίσεις» του Ζαρντίμ...

Με χαμόγελα από την παρουσία στα φιλικά της Πορτογαλίας επιστρέφει απόψε η αποστολή του Ολυμπιακού στη βάση της. Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μέσου δεν είναι οι μόνες προτεραιότητες των «ερυθρολεύκων», αφού αναμένονται οι πρώτες «εκκαθαρίσεις» στο ρόστερ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να ακολουθήσουν όλοι οι παίκτες το πρόγραμμα προετοιμασίας στην Ολλανδία. Πιθανότατα τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζο, και τον τεχνικό σύμβουλο, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, για να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις του. Ασφαλείς εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν, αλλά σε πρώτη φάση φαίνεται ένας από τους παίκτες που «κερδίζουν» τον Πορτογάλο προπονητή να είναι ο Ανδρέας Τάτος, που έχει προβάδισμα παραμονής στο ρόστερ έναντι του Σουμπίνιο. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί όμως το ενδεχόμενο να δοθούν δανεικοί και οι δύο. Ήδη οι Πειραιώτες έχουν δεχτεί κρούσης από τις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας για να τους αποκτήσουν.

Πιθανό του Μοσορό

Πωλητήριο στον Μοσορό φαίνεται πως βάζει η Μπράγκα. Ο πορτογαλικός σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ήδη απέκτησε δανεικό τον Ρούμπεν Μίκαελ για τη συγκεκριμένη θέση. Στον Λεονάρντο Ζαρντίμ αρέσει… δεδομένα ο 29χρονος Βραζιλιάνος, καθώς θεωρεί πως συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ζητεί για το «δεκάρι» που ψάχνει για τον Ολυμπιακό. Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια επαφή για τον παίκτη, αλλά φημολογείται πως η Μπράγκα αξιώνει περίπου 2 εκατ. ευρώ για τον Μοσορό.

Σε ό,τι αφορά στον στόπερ, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής σαν στόχος. Στα υπόψη είναι οι Ματάισεν (Μάλαγα), Γκονσάλο (Βιγιαρεάλ) και Κανού (Σταντάρ Λιέγης), ενώ ουδείς μπορεί να αποκλείσει στροφή 180 μοιρών για τον Μέλμπεργκ, παρότι λέγεται ότι η Άντερλεχτ κινείται για την απόκτησή του.

* Στις 4 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Ολλανδία τη Βίλεμ, τρεις μέρες μετά θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια στο φιλικό με τη Μάλαγα στο «Καραϊσκάκη», ενώ το πιο δυνατό τεστ είναι αυτό με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» στις 19 Ιουλίου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons