OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Θέλει Ζαρντίμ και Ολυμπιακό ο Σερένο...

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην… επιφάνεια το όνομα του Ενρίκε Σερένο, φάνηκε ότι δεν ήταν απλά ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό, αλλά υπήρχε βάθος στην υπόθεση. Η συνέχεια έχει δείξει ότι όντως ο Ολυμπιακός τον έχει στις δύο, τρεις περιπτώσεις με τους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν ξεχωρίσει. Είναι προφανές ότι ο Ζαρντίμ ξέρει καλά τι παίκτης είναι ο 27χρονος άσος που ανήκει στη Πόρτο και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Γερμανία με τη φανέλα της Κολωνίας.

Σήμερα υπάρχουν νέες πληροφορίες που θέλουν το Σερένο να ζητάει από τον ατζέντη του να μην προχωρήσει σε συμφωνία με κάποια ομάδα από τη Μπουντεσλίγκα, καθώς γι’ αυτόν προέχει ο Ολυμπιακός. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Ο Πορτογάλος ξέρει ότι εφόσον υπογράψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο συμπατριώτης του Ζαρντίμ από τη μία θα του δώσει τις ευκαιρίες που θέλει, από την άλλη θα έχει και αυτός τη δυνατότητα να κάνει εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Η Γερμανία μπορεί να είναι ένα λαμπερό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός όμως είναι σαφώς μεγαλύτερο κλαμπ και από την Κολωνία και από τις υπόλοιπες ανάλογου βεληνεκούς. Και φυσικά μην ξεχνάμε το “σεντόνι”. Είναι ευκαιρία που δεν συναντάς εύκολα…

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons