OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Παρέμεινε «ερυθρόλευκος» ο Πρίντεζης...

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πρίντεζη ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Ο 27χρονος φόργουορντ ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης συμφώνησε να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Πήρα την καλύτερη απόφαση μένοντας στην ομάδα που έχει πιστέψει σε μένα και ειδικά με τον τρόπο που οι πρόεδροι μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο «Πριντ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο 27άχρονος φόργουορντ θα φορά την “ερυθρόλευκη” φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια».

«Το ήθελα πάρα πολύ»

Αφότου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, όπου αναφέρθηκε στην πίεση που δέχθηκε από τους ανθρώπους γύρω του για να συνεχίσει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα:

«Ήταν ένα δύσκολο και μαζί εύκολο καλοκαίρι. Δύσκολο με την έννοια ότι έπρεπε να πάρω μια σημαντική απόφαση για μένα στην ηλικία που βρίσκομαι, αλλά από την άλλη εύκολο αν το συγκρίνουμε με το περσινό που ξεκίναγα από την αρχή. Μου αρέσει να εκτιμάω πράγματα και να πατάω στο έδαφος, θεωρώ ότι πήρα την καλύτερη απόφαση μένοντας στην ομάδα που έχει πιστέψει σε μένα και ειδικά με τον τρόπο που οι πρόεδροι μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τόσο πίεση κι από τον κόσμο κι από ανθρώπους γύρω μου για να μείνω στον Ολυμπιακό κι αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο στο να πάρω αυτή την απόφαση. Το ήθελα όμως πάρα πολύ και ελπίζω να ξαναζήσω στιγμές όπως οι φετινές», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και πρόσθεσε:

«Πριν ακόμα φύγω για τη Μάλαγα είχα πει ότι θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό ως τα 40 μου. Μετά όμως έφυγα. Όποιες δηλώσεις κάνω είναι πολύ προσεγμένες και πάντα ξέρω τι λέω. Ίσχυε και ισχύει και τώρα αυτό, ασχέτως που τότε είχα αποφασίσει να φύγω. Το είχα κάνει συνειδητά και δεν το μετανιώνω. Τώρα όμως είμαι εδώ και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά θέλουμε να προσπαθήσουμε για το πιο δύσκολο που είναι η παραμονή στην κορυφή. Σεμνά και ταπεινά όπως πέρσι».

Στη συνέχεια, ο «Πριντ» αναφέρθηκε και σε μια άλλη σημαντική παράμετρο που τον οδήγησε στην απόφαση να παραμείνει στον Ολυμπιακό: «Μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι θα είμαστε η ίδια ομάδα και οι ίδιοι συμπαίκτες. Φέτος ήμασταν μια παρέα. Οφείλω πολλά στον Ίβκοβιτς, αλλά και ο Μπαρτζώκας που ήρθε με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και σίγουρα έχει συντελέσει στο να φτάσω ως εδώ».

Για να καταλήξει ο Έλληνας φόργουορντ: «Ελπίζω κι εύχομαι όσο αντέχουν τα πόδια μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons