OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μετά την Πορτογαλία οι αποφάσεις...

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το 3-0 επί της Φαρένσε. Ο τεχνικός του Θρύλου στη αρχή των δηλώσεων του για το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας στη Πορτογαλία είπε «είναι ακόμα ένα παιχνίδι για να δούμε τους παίκτες που δεν είχαμε δει από  το ρόστερ. Αυτά τα ματς είναι για την δουλειά θα κάνουμε τους επόμενους μήνες» ενώ για την δουλειά και αυτό που θα προσφέρουν οι διεθνείς ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε «Έφεραν την ποιότητα που εγώ ήθελα να φέρουν στην ομάδα και θέλω πλέον να δω τι θα προσφέρουν στην ομάδα».

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ερωτώμενος για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Λεάντρο Γκρέκο, πρόσθεσε «Είναι ένας παίκτης που έρχεται στον  Ολυμπιακό σε μια θεση που χρειαζόμασταν βοήθεια και σίγουρα θα βοηθήσει στην ομάδα».

Τέλος ο Πορτογάλος τεχνικός είπε για τα προηγούμενα φιλικά του Ολυμπιακού «Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια ήταν για να δω τους παίκτες που έχουμε στο ροστερ, αλλά από τα παιχνίδια στην προετοιμασία στην Πορτογαλία θα πάρω τις τελικές αποφάσεις για την ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons