OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο Μαυροειδής διάλεξε Ολυμπιακό...

Στον Ολυμπιακό διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μαυροειδής. Η είδηση που από το πρωί είχε διαρρεύσει επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά του παίκτη, που είναι έτοιμος να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

Ο 27χρονος άσος αν και αρχικά είχε δείξει την προτίμησή του σε μια καλύτερη οικονομική πρόταση προς τον Παναθηναϊκό, πήγε τελικά στον Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός βελτίωσε την προσφορά του και η διαφορά των 50.000 υπέρ του ΠΑΟ έμοιαζε μηδαμινή.

 Ο Μαυροειδής που αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας συμπληρώνει ένα σημαντικό κορμό Ελλήνων παικτών, που δίνουν το δικαίωμα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει πληθώρα επιλογών και έντονο ελληνικό στοιχείο.

Ο διεθνής άσος αντικαθιστά ουσιαστικά τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και οι "ερυθρόλευκοι", πλέον, φαίνεται να έχουν κενό σε δυο θέσεις. Αν, βέβαια, ο Τζόι Ντόρσεϊ αποφασίσει να επιστρέψει και αυτός στον Πειραιά, τότε θα τους μένει μόνο ένα τριάρι και ένας ακόμη συμπληρωματικός σέντερ, πιθανότατα Έλληνας (Καββαδάς).

Ο Μαυροειδής, εκτός των άλλων, ξαναβρίσκει και τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο Μαρούσι.

Αν ο Ντόρσεϊ μείνει στις ΗΠΑ, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ξένο σέντερ, είτε κοινοτικό, είτε μη Ευρωπαίο. Ήδη έχει ακουστεί από τη Σερβία ενδιαφέρον για τον Ντάρκο Μίλιτσιτς, αλλά από τον Πειραιά δεν επιβεβαιώνεται κάτι, αφού ο σύλλογος είναι εν αναμονή του Ντόρσεϊ. 

Θυμίζουμε πάντως ότι αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτές δυο θέσεις. Με δεδομένο το σενάριο 4 μη Ευρωπαίων και 2 κοινοτικών, μπορεί να πάρει ακόμη 2 Αμερικανούς, που θα πλαισιώσουν τους Λο και Χάινς. Αν επιστρέψει ο Ντόρσεϊ, μένει μια θέση για το τριάρι, που δεν θα είναι κατά πως φαίνεται ο Στράτος Περπέρογλου, για τον οποίο το ενδιαφέρον έχει "παγώσει".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons