OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Σκόραρε ο Σιόβας, αποχώρησε ο Μανωλάς...

Ιδιαίτερα κουραστική ήταν η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου με τον Ζαρντίμ να… ταλαιπωρεί τους ερυθρόλευκους με πολύ τρέξιμο. Με πρόβλημα αποχώρησε ο Μανωλάς. Πρώτο γκολ για τον Σιόβα στον Θρύλο στο οικογενειακό διπλό.

Περίπου δύο ώρες κράτησε η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο Άχενκιρχ με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να… ταλαιπωρεί τους ερυθρόλευκους με πολύ τρέξιμο, ασκήσεις και ένα οικογενειακό «διπλό» στο τέλος.

Αρκετά ορεξάτος ήταν στην προπόνηση ο Δημήτρης Σιόβας ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά στο «διπλό», το οποίος έληξε με 2-0 υπέρ των κόκκινων. Το άλλο γκολ πέτυχε ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης πάντως υπήρξε και ένα απρόοπτο. Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε με ένα πρόβλημα στο δεξί του γόνατο. Κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο ο νεαρός αμυντικός έκανε το σταυρό του και έπιασε το χορτάρι, δείχνοντας ενοχλημένος από την ατυχία του. Πάντως, η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό αλλά σίγουρα θα πρέπει να εξεταστεί για να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, πέρα από το πολύ τρέξιμο και τις ασκήσεις ταχυδύναμης, υπήρξε μεγάλη ποικιλία στις ασκήσεις με μπάλα με το μενού να περιλαμβάνει αρκετή προπόνηση στα τελειώματα και το παραδοσιακό «κορόιδο». Όλες οι ασκήσεις ήταν σε φουλ ένταση μετά από σχετική εντολή του Ζαρντίμ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό στα ¾ του γηπέδου στο οποίο σκόραραν οι Σιόβας και Τζιμπούρ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για τη σημερινή προπόνηση:

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν σε εντατικό ρυθμό την προετοιμασία τους στο Άχενκιρχ της Αυστρίας.

Δεύτερη ημέρα παρουσίας στο Άχενκιρχ, στην Αυστρία, για την ομάδα μας. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό συνεχίστηκε το Σάββατο, με πρωινή προπόνηση, η οποία άρχισε λίγο πριν τις 9:30 τοπική ώρα.

Αρχίζοντας με ελαφρύ τρέξιμο και διατάσεις, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν στη συνέχεια σε ζευγάρια και άρχισαν να δουλεύουν τις πάσες τους. Ακολούθησαν σπριντάκια και εν γένει ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Την ίδια ώρα, οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης και Δασκαλάκης, βρίσκονταν στο διπλανό γήπεδο και έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες των Αλεξούδη και Πιρές.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι μεν δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων, αφού πρώτα άλλαζαν γρήγορα την μπάλα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν οι Μέγιερι και Κάρολ. Οι δε, έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας, ενώ ατομικά δούλευε, εκείνη την ώρα, ο Γιάννης Ζαραδούκας. Στη συνέχεια τα γκρουπ άλλαξαν.

Ακολούθως, οι παίκτες χωρίστηκαν ξανά σε δύο γκρουπ. Το ένα έπαιξε δίτερμα σε μικρό χώρο, με γρήγορες πάσες και προσπάθεια από τους αμυνόμενους να κλέψουν την μπάλα. Το άλλο γκρουπ δούλεψε πάνω στο τελείωμα των φάσεων, με παράλληλες μπαλιές και σέντρες, από αριστερά και δεξιά. Τα γκρουπ εναλλάχθηκαν στην εκτέλεση των ασκήσεων.

Στη συνέχεια οι παίκτες μας έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο λίγο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου. Χωρίστηκαν σε «μπλε» και «κόκκινους», με τους δεύτερους να προηγούνται έπειτα από φάουλ-σέντρα του Φουστέρ και κεφαλιά του Σιόβα. Ο Ράφικ Τζιμπούρ με πολύ δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα των «κόκκινων».

Στη μία ομάδα έπαιξαν οι Μέγιερι, Καραγκούνης, Ποτουρίδης, Μανωλάς, Χαβίτο, Γκουλάν, Τάτος, Αμπντούν, Ντιόγκο, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς («μπλε») και στην άλλη οι Κάρολ, Φέισα, Ντιελνά, Φουστέρ, Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Μοντέστο, Φέισα, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ.

Ο Κώστας Μανωλάς ένιωσε μία μικρή ενόχληση στο δεξί του γόνατο, γεγονός που δεν προκάλεσε ανησυχία στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο. Ο γιατρός της ομάδας μας, κ. Χρήστος Θεός θα τον εξετάσει για να δει ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα.

Προπόνηση για το απόγευμα δεν έχει προγραμματιστεί και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Θα επανέλθουν στο γήπεδο αύριο το πρωί στις 9:30 για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίζουν τις φυσιοθεραπείες οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κέβιν Μιραλάς. Ο χρόνος που θα χρειαστεί ο Βέλγος για να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά, δύο με τρεις εβδομάδες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons