OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Και τώρα… τρέχουν...

Η σκληρή δουλειά της προετοιμασίας άρχισε για τον Ολυμπιακό με την σημερινή πρώτη προπόνηση στο Άχενκιρχ της Αυστρίας. Ασκήσεις με την μπάλα και έμφαση στην φυσική κατάσταση από τον Ζαρντίμ, σε «κέφια» ο Μάρκος Πάντελιτς. Κανονικά στο πρόγραμμα και ο υπό δοκιμή Σέρβος, Γκουλάν.

Οι καιρικές συνθήκες στην Αυστρία είναι ιδανικές για ποδόσφαιρο και αυτό γιατί δεν υπάρχει υψηλή θερμοκρασία αν και υπάρχει ηλιοφάνεια. Το πρόγραμμα του Ζαρντίμ περιλάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις κατοχής και πρέσινγκ στον αντίπαλο.

Στην συνέχεια ακολούθησε δίτερμα στο μισό γήπεδο εκεί όπου ο Μάρκο Πάντελιτς έδειξε ότι η τέχνη του… σκοραρίσματος δεν ξεχνιέται. Παρά την μεγάλη απραξία από την οποία προέρχεται λόγω τραυματισμού, ο Σέρβος πέτυχε δύο γκολ και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Κανονικά στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Σέρβος, Νίκολα Γκουλάν που θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Ζαρντίμ και αν ικανοποιήσει, θα αποκτηθεί. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν ξανά στις 9.30 το πρωί. 

 Πρώτα με Σπαρτάκ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για μία αλλαγή στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτήν διευκρινίζει ότι το πρώτο ματς δεν θα γίνει με αντίπαλο την Μπραουνσβάιγκ αλλά με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Νέα ανακοίνωση σχετικά με τις φιλικές αναμετρήσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Άχενκιρχ.

Η ΠΑΕ ΟΛυμπιακός ενημερώνει οτι το πρώτο φιλικο της ομάδας μας στις 14/07 θα διεξαχθεί με την Spartak Moskau στο γήπεδο Stans και ώρα 18:00 Αυστρίας (19:00 Ελλάδας).

Το δεύτερο φιλικό παραμένει όπως είχε ανακοινωθεί με την Alania Vladikavkaz στο γήπεδο Schwaz και ώρα 18:00 Αυστρίας (19:00 Ελλάδας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons