OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Δουλειά σε τελειώματα και στημένα...

Στα τελειώματα των φάσεων, τις στημένες μπάλες και την τακτική δούλεψαν κυρίως οι ερυθρόλευκοι στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, πριν το φιλικό με τη Φαρένσε. Τα πλάνα του Ζαρντίμ.

Παρά το γεγονός πως στις 22:00 το βράδυ υπάρχει το φιλικό με τη Φαρένσε, οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική ενώ υπήρξαν αρκετές ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων και τις στημένες μπάλες από κόρνερ και φάουλ.

Ακολούθως, το «μενού» περιελάμβανε και οικογενειακό διπλό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δοκιμάζει… πρόσωπα και πράγματα ενόψει του αποψινού ματς. Με τους «κίτρινους» αγωνίστηκαν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Ντιελνά, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Λυκογιάννης και Μήτρογλου, οπότε δεν αποκλείεται αυτοί συν έναν εκ των Κάρολ ή Μέγιερι να αποτελέσουν και την αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Τζιμπούρ ακολούθησε ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενός πιασίματος στην πλάτη χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ κανονικά συνέχισαν τα προγράμματά τους στου Ρέντη οι τραυματίες και όσοι έμειναν εκτός αποστολής και πλην του Αβραάμ Παπαδόπουλου άπαντες αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ταξίδι στην Ολλανδία όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας..

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τρίτης:

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αποψινό (22:00) ματς με τη Φαρένσε στην Πορτογαλία.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολιάο πέρασαν και το πρωινό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπου έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το αποψινό (πρώτο επί πορτογαλικού εδάφους) φιλικό με αντίπαλο τη Φαρένσε.

Το πρόγραμμα έδινε και πάλι πολλή έμφαση στην τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν πολύ με την μπάλα.

Πέραν αυτού, έκαναν αρκετές ασκήσεις επάνω στα τελειώματα από στημένες φάσεις. Οι επιθετικοί δούλεψαν επάνω στο κομμάτι του γκολ και οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές επάνω στην σωστή αμυντική αντίδραση και λειτουργία.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω ενός πιασίματος στην πλάτη, χωρίς να τίθεται θέμα τραυματισμού του.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει εκτός αποστολής (Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαραδούκας, Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος), συνεχίζουν ο καθένας το πρόγραμμά του, με τη βοήθεια και του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι παίκτες αυτοί (πλην του Αβραάμ Παπαδόπουλου) θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή στην Ολλανδία.

Το αποψινό φιλικό με τη Φαρένσε είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 Ελλάδας (20:00 τοπική ώρα)».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons