OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Είμαστε δυνατή ομάδα...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Πορτογαλία αυτές τις ημέρες προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του. Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή και μάλιστα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο φιλικό με τη Φαρένσε, είναι ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova σχετικά. «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς, έτσι ώστε να συνεχίσουμε και να βρούμε τους ρυθμούς που χρειαζόμαστε για τη χρονιά. Επίσης ήταν ένας αγώνας που πήραμε και ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Κορσικανός, που συνέχισε για την επιστροφή των διεθνών. «Σίγουρα είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς και είναι καλό που επέστρεψαν από τις Εθνικές ομάδας. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους παίκτες που έχουν μείνει πίσω στου Ρέντη και δεν έχουν ταξιδέψει μαζί μας. Όταν θα είμαστε όλοι μαζί και έτοιμοι θα γίνουμε και πάλι μία δυνατή ομάδα».

Για τα φιλικά με την Μπράγκα και τη Νιουκάστλ, σημείωσε πως ναι μεν αμφότερες είναι δυνατές ομάδες, αλλά δυνατός είναι και ο Ολυμπιακός. «Σίγουρα θα είναι διαφορετικά παιχνίδια από αυτό με τη Φαρένσε. Είναι δύο δυνατές ομάδες, όπως είμαστε και εμείς. Εχουν συνηθίζει να παίζουν με δυνατές, θα είναι δύσκολα παιχνίδια, τα οποία θα είναι μακριά από την έδρα μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να συγκρίνουμε το δικό μας επίπεδο με αυτό των δύο ομάδων», επεσήμανε ο Μοντέστο, για να πει δυο λόγια και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Λεάντρο Γκρέκο.

«Τον γνωρίζω γιατί παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σίγουρα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες και θα βοηθήσει στη μεσαία γραμμή. Μακάρι να έρθει σύντομα κοντά μας για να ξεκινήσει προπονήσεις και να μπει στους ρυθμούς της ομάδας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο περιβραχιόνιο του αρχηγού, που φόρεσε στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία. «Αν και οι αρχηγοί είναι ο Τοροσίδης, ο Αβράαμ και ο Ιμπαγάσα, είναι σημαντικό να φοράς το περιβραχιόνιο και σε κάνει να αισθάνεσαι υπερήφανος όταν συμβαίνει σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons