OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τελειομανής ο Πορτογάλος...

Όλοι οι παίκτες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις προπονήσεις και τον τρόπο που γίνονται αυτές στην Αυστρία. Ο Ζαρντίμ δίνει στους παίκτες του να κάνουν πρωτοποριακές ασκήσεις, που συνδυάζουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, υπάρχει άσκηση τελειώματος των φάσεων, που συνδυάζει ταχύτητα και σουτ με τα δύο πόδια.

Σήμερα για παράδειγμα, ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, δούλεψε σκληρά στην επίθεση με τις κλασικές ασκήσεις που έκανε και είδε αρκετούς παίκτες να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες αρέσκονται στο να τελειώνουν τις φάσεις, αλλά μην νομίσετε πως ο Ζαρντίμ εξάσκησε τους παίκτες του μόνο στην επίθεση την Τρίτη.

Ασχολήθηκε πάρα πολύ και με την άμυνα. Η άμυνα, συνήθως, είναι μια από τις πιο ευαίσθητες γραμμές όλων των ομάδων και επειδή ο Ζαρντίμ γνωρίζει πάρα πολύ καλά, πως από την άμυνα ενδέχεται να ξεκινήσει μια καλή επίθεση, αφού πρώτα έχει αποκρουστεί αυτή του αντιπάλου, δούλεψε και εκεί.

Έβαλε τους παίκτες να κάνουν ειδική εξάσκηση προκειμένου να καταλάβουν με ακρίβεια τι θέλει από τους αμυντικούς, όταν οι αντίπαλοι επιθετικοί βρίσκονται μπροστά τους. Ο Πορτογάλος θέλει να έχει όλες τις γραμμές δυνατές. Μπορεί να ασχολείται με την επίθεση αυτές τις ημέρες, αλλά σε καμία περίπτωση η άμυνα του Ολυμπιακού δεν θα... υπολείπεται της επιθετικής γραμμής.

Όλες οι γραμμές του Θρύλου θα είναι δυνατές και αυτό θέλει να πετύχει ο Ζαρντίμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons