OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Περιμένει το “ναι” του Ζαρντίμ...

Το όνομα του Πάμπλο Ορμπάιθ επιστρέφει στην… επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πειραιά είναι μεγάλο, καθώς όπως αναφέρει, απομένει η «έγκριση του νέου τεχνικού» των ερυθρολεύκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει ενημερώσει τον Ορμπάιθ ότι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του για την Αθλέτικ Μπιλμπάο της νέας αγωνιστικής σεζόν, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να έχει αρχίσει να αναζητά την τύχη του στην Ευρώπη. Η αποχώρηση του Ορμπάιθ έγινε δεδομένη με τον παραγκωνισμό του από το φιλικό παιχνίδι της Μπιλμάο με την Λιόν.

Ο Ορμπάιθ φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στο… λιμάνι, κάτι που –όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα- δεν φέρνει αντιδράσεις από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, τα πράγματα φαίνονται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό. Γιατί; Διότι, από την στιγμή που ο Μπιέλσα δεν υπολογίζει στον Ορμπάιθ, οι υπεύθυνοι της Μπιλμπάο δεν θέλουν να του φέρουν προβλήματα και είναι έτοιμοι να του «χαρίσουν» την ελευθερία του, -έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη- για να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει αυτός.

Τα πάντα αυτή την στιγμή εξαρτώνται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς –όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα- στον Πειραιά περιμένουν την συγκατάθεση του προπονητή της ομάδας για να προχωρήσει και να κλείσει η υπόθεση.

Ως γνωστόν στον Ολυμπιακό θέλουν έναν αμυντικό χαφ. Ο Ορμπάιθ έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις από το 6μηνο δανεισμό του. Εάν τώρα αληθεύει και η πληροφορία ότι οι Βάσκοι είναι έτοιμοι να αφήσουν ελεύθερο τον Ορμπάιθ, τότε θα είναι ευκαιρία που δύσκολα να μπορέσει να πάει χαμένη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons