OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Σκάουτερ στην Αργεντινή ο Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, την ομάδα της καρδιάς του. Ο σπουδαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, που στα 30 του χρόνια, υποχρεώθηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του, θα είναι ο σκάουτερ της πειραϊκής ομάδας στην Αργεντινή.

Το πρόβλημα υγείας στα νεφρά ανάγκασε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο ο αγαπημένος του Ολυμπιακός θα παραμείνει ενεργό κομμάτι στη ζωή του.

Ο 30άχρονος (9/4/1980) Αργεντινός αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ της πειραϊκής ομάδας στην πατρίδα του, όπου θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Ολυμπιακός πρότεινε στον "Λούτσο" να αναλάβει πόστο στις Ακαδημίες του συλλόγου, ωστόσο επιθυμία του Γκαλέτι είναι να γυρίσει στην Αργεντινή.

Η διοίκηση του συλλόγου σεβάστηκε τα "θέλω" του Λουτσιάνο, ο οποίος θα είναι τα "μάτια" του Ολυμπιακού στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ο σπουδαίος αυτός παίκτης, που κόσμισε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα, μπορεί να σταμάτησε πρόωρα το ποδόσφαιρο, αλλά θα παραμείνει ενεργό στέλεχος των ερυθρόλευκων και στρατιώτης της ομάδας, που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.
www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons