OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Μεταγραφές τέλος, με 11άδα στην Τουρκία...

Τέλος στην μεταγραφολογία βάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού που ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με προσθήκες παικτών από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη 16 παίκτες στο δυναμικό του συλλόγου.

Με αυτό το δεδομένο η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για την Κωνσταντινούπολη όπου θα πάρει μέρος σε φιλικούς αγώνες. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει μαζί του ένα ρόστερ 11 παικτών, καθώς θα μείνουν πίσω οι τραυματίες. Η έκπληξη είναι πως στην 11άδα συμπεριλαμβάνεται και ο Γιοτάμ Χαλπερίν που μένει στο λιμάνι για μία ακόμη χρονιά. Στην Τουρκία θα ταξιδέψουν οι Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Λούκας, Σπανούλης, Χαλπερίν, Κέσελι, Μαυροκεφαλίδης, Γλυνιαδάκης, Νίλσεν, Παπανικολάου και Τεοντοσιτς.

Αντίθετα, στην Αθήνα μένουν οι Μπουρούσης, Έρτσεγκ, Πελεκάνος, Σλούκας και Κατσιβέλης. Οι δύο πρώτοι είναι τραυματίες, ο Πελεκάνος βρίσκεται εκτός πλάνων, ο Σλούκας πάει για δανεισμό, ενώ ο Κατσιβέλης κρίνεται ανέτοιμος για να ακολουθήσει την πρώτη ομάδα και θα μείνει πίσω για προπονήσεις. Όσοι μείνουν στην Αθήνα θα κάνουν προπονήσεις με τους Γκατζουλη και Μαρμαρινο στο βοηθητικό του ΣΕΦ. Είναι χαρακτηριστικό πως μέρος του τεχνικού τιμ μένει πίσω στην Ελλάδα για να δουλέψει με τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν και ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Μπαλάτσος, ο γιατρός Γιώργος Τσικούρης και ο φροντιστής Μίλτος Παπαδημητρίου.

Στα παιχνίδια της Τουρκίας ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει τη δυνατότητα να δει σε δράση τους παίκτες του και το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα στοιχεία εκείνα που ο ίδιος ζητάει. Πρώτο στο πρόγραμμα το παιχνίδια με την νεοφώτιστη στην τουρκική Α1, Ολίν Ερντινέ, το απόγευμα της Δευτέρας (7.30 μμ).

http://www.sportnet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons