OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

"Σούπερ σε 3 εβδομάδες"

Μετά την επόμενη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος, που θα γίνει έπειτα απο την ερχόμενη αγωνιστική θα είναι έτοιμος ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο 32χρονος άσος μπορεί να έχει σημειώσει γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, μπορεί να βρίσκεται μέσα στις φάσεις αλλά ξέρει ότι του λείπει αυτό το "κάτι" που θα τον κάνει ασυναγώνιστο.


Ο Πάντελιτς δεν έκανε προετοιμασία με τους "ερυθρόλευκους" ενώ είναι επιβαρυμένος και με τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής με την Εθνική Σερβίας. Η ξεκούραση που είχε θα του κάνει καλό στη διάρκεια της σεζόν καθώς γέμισε τις μπαταρίες του από ενέργεια. Ο παίκτης περιμένει ότι δεν θα κληθεί στην Εθνική αλλά ενώ στενοχωριέται γι 'αυτό εντούτοις ξέρει ότι του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει καλύτερα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Πάντελιτς θα εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής (2-16 Οκτωβρίου) ώστε να είναι πανέτοιμος στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη. Σε αυτήν τη φάση ο Μάρκο βρίσκεται στο 60-70% και θα δουλέψει μέχρι τότε ώστε να κερδίσει τόσο σε εκρηκτικότητα όσο και σε αντοχή. Από τα μέσα του ερχόμενου θα αρχίσει να... πετάει.
www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons