OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Καλύτερα το χέρι του Μπουρούση...

Σε καλύτερη κατάσταση είναι το χέρι του Μπουρούση, σύντομα θα κάνει νέα εξέταση για να δουν στον Ολυμπιακό σε τι βαθμό έχει κολλήσει το κάταγμα, έχει εγκαταλειθφεί η σκέψη για εγχείρηση.

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τουρκία, καθώς αποφασίστηκε πως θα ήταν σωστό να παραμείνει στην Αθήνα, με σκοπό να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στο ΣΕΦ, μαζί με το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων.

Το χέρι του Έλληνα σέντερ είναι σε καλύτερη κατάσταση, ήδη εδώ και πέντε μέρες δουλεύει πάνω στο τραύμα του και σύντομα θα πάει να κάνει νέα εξέταση, ώστε να διαπιστώσουν στον Πειραιά, σε τι βαθμό έχει κολλήσει το κάταγμα, το οποίο τον ταλαιπωρεί από τον Αύγουστο.

Σαφώς και η απουσία του από τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του Ολυμπιακού είναι πλήγμα, καθώς αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ενόψει της νέας σεζόν, αλλά το θέμα είναι το χέρι του Γιάννη Μπουρούση να γίνει καλά και ο 27άχρονος σέντερ να επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση.


http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons