OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Καμία ανησυχία για Ουρτάδο...

Το μοναδικό όνομα που δε λέει να βγει απ' το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, είναι αυτό του Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή φτέρνα. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.
Αν και επισήμως δεν ειπώθηκε τίποτα, στον αγώνα που προηγήθηκε με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ο Ουρτάδο χρειάστηκε να κάνει ένεση προκειμένου να μην αισθάνεται πόνο στον αχίλλειο και να μπει στο γήπεδο.

Επειδή οι ημέρες φεύγουν, αλλά οι πόνοι παραμένουν, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έκρινε σκόπιμο ο Ουρτάδο να κάνει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημά του. Πιθανότατα θα προφυλαχθεί και δε θα παίξει ούτε το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο Φάληρο. Έπειτα, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις της Εθνικής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.

Οπότε, μέχρι την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια στις 16 Οκτωβρίου, η λογική λέει πως θα είναι καθ' όλα έτοιμος, για να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, δίχως την παραμικρή ενόχληση στον αχίλλειο.

Θα σας αποκαλύψουμε το λόγο για τον οποίο είναι δύσκολη η αποθεραπεία του Ουρτάδο. Έχει ένα ιδιότυπο στιλ που περπατάει και τρέχει, με αποτέλεσμα να ρίχνει όλο του το βάρος πίσω στο πόδι, εκεί όπου βρίσκεται ο αχίλλειος. Έτσι γίνεται πολύ εύκολα υποτροπή στο τραύμα του. Σα να βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο.

Ναι, αυτή η λεπτομέρεια καθυστερεί την αποθεραπεία ενός ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρεί πολύ χρήσιμο ο Ισπανός τεχνικός. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα ανησυχίας για την περίπτωση του Ουρτάδο. Διότι όσο να 'ναι, μετά το περσινό πάθημα με τον Ντουντού -ταλαιπωρήθηκε σχεδόν πέντε μήνες με ενοχλήσεις στα πέλματα- άρχισαν ορισμένοι να βλέπουν εφιάλτες.
Του Νίκου Γαβαλά
 http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons