OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγαλύτερη ανταπόκριση από τα μέλη...

Αυξημένο είναι εσχάτως το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Ολυμπιακού για να γραφτούν μέλη στο σύλλογο ενισχύοντας ιδιαίτερα τον Ερασιτέχνη, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο υπεύθυνος εγγραφής μελών, Αλέξης Κολυβάς, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα» για την προσπάθεια που γίνεται.

«Υπήρξε ικανοποιητική ανταπόκριση το Σάββατο στο ματς με τον Αστέρα κι ελπίζουμε να συνεχιστεί. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον λόγω των δυσκολιών που έχει ο Ερασιτέχνης. Διαπιστώνουμε αυτή την ευαισθησία, αλλά πρέπει το ενδιαφέρον να γίνει ακόμη πιο μαζικό. Θα κάνουμε εγγραφές και αυτή την εβδομάδα στο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ όσοι γράφτηκαν τώρα θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους. Όποιος θέλει να εγγραφεί ως μέλος ή να ανανεώσει την κάρτα μέλους του είναι εύκολο, ακόμη και για τους φιλάθλους του εξωτερικού», τόνισε.

Όσο για τη στασιμότητα που υπήρξε στο θέμα των μελών του Ολυμπιακού, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα των πρώτων χρόνων, ανέφερε: «Έχουμε κάνει μία μεγάλη εκστρατεία. Με τον Πέτρο Κόκκαλη είχαμε γυρίσει όλη την Ελλάδα. Είναι θέμα αθλητικής κουλτούρας και δυστυχώς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ισπανίας. Κάπου μπλέκανε ορισμένοι τα πράγματα κι έλεγαν ‘Αφού δεν παίρνει η ομάδα τον προπονητή και τους παίκτες που θέλω, δεν γίνομαι μέλος’. Δεν λειτουργεί όμως έτσι το θέμα των μελών. Ο κύριος Κόκκαλης έδωσε στον κόσμο μία ευκαιρία να μπει ουσιαστικά στα πράγματα».

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons