OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκρατημένος ο κόουτς...

Ο Βαλβέρδε γνωρίζει πως το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου θέλει προσοχή και αυτός είναι ο λόγος που παρουσιάζεται συγκρατημένος.
Ο Θρύλος έβγαλε μάτια στο 3-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη και ο φίλαθλος κόσμος τον είδε να "πετάει" φωτιές. Αυτό, πάντως, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ρίξει στάχτη στα μάτια των οπαδών, αλλά πολύ περισσότερο των παικτών. Οι οπαδοί μας, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, άλλωστε, αλλά οι παίκτες θα πρέπει να είναι σοβαροί προκειμένου να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο.

Κανείς δεν θα πρέπει να νομίσει πως είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός Βόλου απέσπασε το Χ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ μετά ακολούθησε το 3-1 επί της ΑΕΚ. Οι Βολιώτες, λοιπόν, έχουν πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι σε θέση να ανησυχήσουν όποιον αντίπαλο τους υποτιμήσει. Αυτό με λίγα λόγια προσπαθεί να μεταδώσει στους παίκτες του ο Βαλβέρδε.

Τη σοβαρότητα για ένα τέτοιο παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει η υποτίμηση του αντιπάλου και η εικόνα του παιχνιδιού με τον Αστέρα. Γιατί κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχουν σκέψεις πως σε κάθε ματς, ο Ολυμπιακός θα κερδίζει με τρία και τέσσερα γκολ.

Αυτό θα γίνει, αν τα μυαλά των παικτών μείνουν στη θέση τους, ξεχάσουν αυτό που έγινε με τον Αστέρα και προσέξουν πάρα πολύ την ομάδα του Βόλου.

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons