OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί ο Βαλβέρδε προτιμά τον Φουστέρ...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιμένει στον Φουστέρ, δίνοντας του θέση βασικού πίσω από τον σέντερ φορ, αντί των Ιμπαγάσα και Φετφατζίδη.
 Ένα από τα βασικά ερωτήματα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, είναι το γιατί επιμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε να χρησιμοποιεί πάντα στην θέση του επιτελικού χαφ, σαν δεύτερο στράικερ, πίσω από τον σέντερ φορ, τον Νταβίδ Φουστέρ, αντί των Γιάννη Φετφατζίδη και Άριελ Ιμπαγάσα, οι οποίοι επίσης αγωνίζονται στην ίδια θέση. Ο "Βάσκος" έχει δείξει εξ αρχής την προτίμηση του στον συμπατριώτη του, καθώς ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει ενδεκαδάτος και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Superleague, αγωνιζόμενος σαν περιφερειακός επιθετικός, ρόλος τον οποίο του αναθέτει πάντα ο τεχνικός των ερυθρολεύκων στο βασικό σχήμα.

Το RedPlanet.gr, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Ρέντη, ρώτησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το αν θεωρεί πως ο Νταβίδ Φουστέρ μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα στον ρόλο του περιφερειακού επιθετικού, πίσω από τον σέντερ φορ, με τον "Βάσκο" να μας ξεκαθαρίζει πως δεν είναι θέμα για το αν θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή κάποιον από τους τρεις, αλλά το ότι καταλήγει στον συμπατριώτη του έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Φουστέρ βοηθάει περισσότερο στην στρατηγική, στην τακτική της ομάδας.

Αναλυτικά η απάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού: "Ο ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι καλύτερος από τον άλλον, απλά είναι διαφορετικοί. Αν θέλουμε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι ο Ιμπαγάσα είναι καλύτερος σε αυτό τον ρόλο. Ο Φετφατζίδης είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής, αλλά άπειρος, καθώς παίζει λίγο χρονικό διάστημα στην μεγάλη κατηγορία και έχει πολλά να μάθει. Θέλει παιχνίδια στα πόδια του, χρειάζεται να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια και να βοηθάει περισσότερο στην άμυνα. Ο Φουστέρ είναι καλύτερος από όλους στην άμυνα και στην στρατηγική που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Επίσης είναι ο παίκτης που βγαίνει πιο εύκολα μπροστά και μας δίνει αβαντάζ στο γκολ, αλλά και αυτός με την σειρά του έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει".

Η απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε στο RedPlanet.gr σε βίντεο:





http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons