OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Με τον Αστέρα ήταν μόνο η αρχή...

Ανάλογες και καλύτερες εμφανίσεις από εκείνη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολη υποσχέθηκε ο Ραούλ Μπράβο, όπως έγραψε στο προσωπικό του blog.

 "Είχα πει πριν από ένα περίπου μήνα ότι ο φετινός Ολυμπιακός, όταν πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης που μπορεί, θα είναι άλλο πράγμα. Ένα δείγμα του ποδοσφαίρου που μπορούμε να παίξουμε το δείξαμε το Σάββατο. Η ομάδα μέσα από τα παιχνίδια θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια. Δουλεύουμε για να σταθεροποιηθούμε σε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης", έγραψε ο ισπανός στο blog του στο gazzetta και συνέχισε:

"Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δείξαμε το αγωνιστικό πνεύμα που επιθυμούμε. Παίξαμε με όρεξη σε όλο το ενενηντάλεπτο. Από τα πρώτα λεπτά μπήκαμε δυνατά και νομίζω ότι δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να πάρει ανάσα. Δεν ξέρω ακριβώς πόσες τελικές είχαμε, όμως πιστεύω ότι κάναμε τουλάχιστον δέκα καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Ο στόχος μας από δω και πέρα είναι να διατηρήσουμε αυτόν τον ρυθμό και να παίζουμε συνέχεια το ποδόσφαιρο που παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πολλοί φίλοι με ρωτάνε τι έγινε και άλλαξε τόσο πολύ το αγωνιστικό μας πρόσωπο μέσα σε μια εβδομάδα, από το ματς με τον Πανσερραϊκό μέχρι τον Αστέρα. Για να παίξει καλό ποδόσφαιρο μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ένα από τα βασικά πράγματα είναι το χορτάρι. Σε ένα αγωνιστικό χώρο όπως είναι αυτός του Καραϊσκάκη, μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση το γκαζόν και αυτό μας βοηθά πάρα πολύ. Όταν παίζουμε εκτός έδρας, σαφώς και ο στόχος παραμένει ο ίδιος, να κερδίζουμε δηλαδή όλα τα ματς, όμως στα περισσότερα γήπεδα έχουμε σαν αντίπαλο και τον αγωνιστικό χώρο. Ο ρυθμός που μπορεί να πιάσει ο Ολυμπιακός εμποδίζεται όταν παίζουμε σε τερέν όπως αυτό στις Σέρρες για παράδειγμα.

Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό είχαμε τη συμπαράσταση των οπαδών μας. Για μας το να μπαίνουμε στο Καραϊσκάκη και να παίζουμε μπροστά σε αυτό το μοναδικό κόσμο είναι το ιδανικότερο. Με τους οπαδούς μας στις εξέδρες να τραγουδάνε όλη την ώρα έχουμε έξτρα ώθηση για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε ξανά στο Καραϊσκάκη και το Σάββατο.

Από την προσωπική μου απόδοση έμεινα ικανοποιημένος. Σίγουρα μπορώ και πολύ καλύτερα, όμως νομίζω ότι τα πήγα καλά αν σκεφτούμε ότι είχα να παίξω σε αγώνα αρκετές εβδομάδες. Θα συνεχίσω να τα δίνω όλα στις προπονήσεις για να είμαι πανέτοιμος να προσφέρω όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου. Αυτό που μετράει όμως είναι ότι νίκησε η ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό για όλους μας.

Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πάλι στο σπίτι μας, τον Ολυμπιακό Βόλου. Θέλουμε να επαναλάβουμε την εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης. Τουλάχιστον αυτό θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε να συνδυάζουμε τις νίκες με καλό ποδόσφαιρο για να ικανοποιούμε όχι μόνο τον κόσμο αλλά και τους εαυτούς μας. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση όταν βλέπεις να σου βγαίνουν στα παιχνίδια αυτά που δουλεύεις στις προπονήσεις. Είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου, όμως, όπως με κάθε αντίπαλο έτσι και τώρα, ο Ολυμπιακός είναι το αφεντικό.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις παρατηρήσεις σας,
θα τα πούμε σύντομα,
Ραούλ".


http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons