OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Tο μεταγραφικό παζάρι και η (μη) μεταγραφή...

Πέρασαν οι μέρες και όχι μόνο δεν έχει γίνει μεταγραφή αλλά βγήκε και ανακοίνωση πως στα πλάνα της ομάδας δεν συμπεριλαμβάνεται περεταίρω ενίσχυση. Μάλιστα. Αυτό ισοδυναμεί με δύο μικρά πραγματάκια.
 Η πρώτη ισοδυναμία λέει ότι ο Ίβκοβιτς κρίνει ότι είμαστε πλήρεις (πράγμα που δεν το νομίζω) ενώ η δεύτερη ισοδυναμία ότι όντως θα γίνει άλλη μια μεταγραφή και θα έρθει ο πολυπόθητος ψηλός που όλοι περιμένουμε και απλά ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει τους τόνους.


Τρίτη εκδοχή δεν μπορώ να φανταστώ. Ότι δηλαδή ο Ίβκοβιτς θα παρατήσει την ευρωλίγκα και θα ασχοληθεί μόνο με το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί μόνο με τους υπάρχοντες ψηλούς η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετωπίζεται. Και τι απομένει; Είτε να την κοντράρεις με κλεφτοπόλεμο και απανωτά τρικ (φθορά στους ψηλούς και ευστοχία από μακριά) είτε να ποντάρεις ότι θα βρεθεί σε άσχημη μέρα. Αλλά πόσοι να βρεθούν σε άσχημη μέρα; Πόσα να προλάβεις να περιορίσεις από τα αστέρια της; Όμως με άλλο ένα κορμί που ξέρει να βάζει την μπάλα από κοντά στο καλάθι η διαφορά γεφυρώνεται κατά πολύ.

Για αυτό ξαναλέω ότι χρειάζεται ψηλός από το ΝΒΑ γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και δύσκολη. Στην Ελλάδα έχουμε μόνο τον Παναθηναϊκό αντίπαλο και έχω ξαναγράψει ότι η πρωτιά θα παιχτεί την προτελευταία αγωνιστική στο ΣΕΦ. Έτσι όπως έχουν καταντήσει οι υπόλοιπες ομάδες γκέλα δεν βλέπω να κάνει κάποιος από τους δύο οπότε το πρωτάθλημα θα το πάρει αυτός που θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Αυτή τη φορά δεν βλέπω break. Έτσι απλά. Αχ αυτή η (μη) μεταγραφή.

Υ.Γ.

Η μετεγχειρητική πορεία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου πάει από το καλό στο καλύτερο και μην εκπλαγείτε αν τον δείτε να επανέρχεται σε εκπληκτική κατάσταση. Δεν έχει πάρει ούτε μισό κιλό και η αποθεραπεία τηρείται κατά γράμμα. Ο Ντούντα τον πιστεύει και αν είναι υγιής το κέρδος του Ολυμπιακού θα είναι τέτοιο ώστε θα μιλάμε για μία μεταγραφή.
Ωπς, είπα απαγορευμένη λέξη…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons