OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Απρεπής η συμπεριφορά του... πρέσβη...

Τα κατορθώματα του «πρέσβη» στην Ευρώπη τελικά είναι όντως μοναδικά! Εκτός από την εμφάνισή του στη Βαρκελώνη είχε κι άλλα για τα οποία δεν μπορεί να υπερηφανεύεται...

Σύμφωνα με την ισπανική "El Mundo Deportivo" παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε την ανάγκη του στη φυσούνα του Καμπ Νου και τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την ΟΥΕΦΑ, το οποίο υπολογίζεται στις 5 χιλιάδες ευρώ!

Αυτό που αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα για τον ποδοσφαιριστή είναι ότι: "Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του".

Αυτή ήταν άλλη μία μοναδική στιγμή του πρέσβη στην Ευρώπη, όπως αυτές που ΜΟΝΟ αυτός ξέρει να χαρίζει.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε καθώς ο παρατηρητής της UEFA ενημερώθηκε για το γεγονός και έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες. Οι παίκτες που πέρασαν στο ματς σαν αλλαγές το "μαύρο" βράδυ στη Βαρκελώνη ήταν οι Καραγκούνης, Λουίς Γκαρσία και Νίνης.

http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons