OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Kαταλήγει στην μεταγραφή του Μιραλάς...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει να καταλήγει στην εξολοκλήρου μεταγραφή του Μιραλάς, αποκτώντας τον από την Σεντ Ετιέν, με ένα ποσό που θα φτάσει κοντά στο 1.300.000 ευρώ.

O Kέβιν Μιραλάς ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 18 Ιουνίου , με τους ερυθρόλευκους να αποκτούν τον Βέλγο στράικερ με μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν για ένα χρόνο. Την μεταγραφή αυτή την πραγματοποίησε η διοίκηση του Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά πλέον εκείνη του Ευάγγελου Μαρινάκη θα πρέπει να καλύψει οικονομικά το "deal" που συμφωνήθηκε με τον 23άχρονο περιφερειακό επιθετικό. Βέβαια, στο θέμα αυτό, υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές όσον αφορά τα χρήματα, καθώς η πλευρά του παίκτη επιθυμεί να τηρηθεί η αρχική συμφωνία, ενώ οι Πειραιώτες ζητούν να υπάρξουν νέα δεδομένα.

Aν κάνουν μικρές υποχωρήσεις και οι δυο πλευρές θα βρεθεί η "χρυσή" τομή, καθώς, πλέον, διάθεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι να αποκτήσει εξολοκλήρου τον Κέβιν Μιραλάς, αγοράζοντας τον από την Σεντ Ετιέν, καθώς άπαντες στο Ρέντη, τόσο στην διοίκηση, όσο και στο προπονητικό τιμ, είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Βέλγου στράικερ στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, ο νεαρός περιφερειακός επιθετικός, βρίσκεται σε καλή ηλικία (23 ετών, 5/10/1987), έχει παρουσιάσει καλά δείγματα γραφής και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Μια αισιόδοξη πρόβλεψη για το πιθανό κόστος της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό από την Σεντ Ετιέν, αναμένεται να φτάσει το 1.300.000 ευρώ, με την γαλλική ομάδα να μην υπολογίζει τον Βέλγο ποδοσφαιριστή και να παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons