OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η σωστή διαχείριση του Ίβκοβιτς με τον Κέσελ...

Η έξτρα προπόνηση του Μάρκο Κέσελ μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, τα 7/7 τρίποντα και η σωστή διαχείριση του Ντούσαν Ίβκοβιτς σχετικά με τον Σέρβο "εκτελεστή".


Το φιλικό ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είχε τελειώσει. Ο Μάρκο Κέσελ ήταν ο μόνος ερυθρόλευκος που δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος χαρισματικός σουτέρ βγήκε στο παρκέ και για περίπου μισή ώρα "βομβάρδιζε" το καλάθι. Άρχισε ρολόι από μέση απόσταση (δεν έχασε ούτε ένα) και στη συνέχεια πήγε στο αγαπημένο του τρίποντο. Το σκηνικό απέκτησε ενδιαφέρον, καθώς έφτασε τα επτά συνεχόμενα τρίποντα πριν αστοχήσει στην όγδοη προσπάθειά του.

Τα αντανακλαστικά μας δεν λειτούργησαν σωστά και δεν απαθανατίσαμε το σερί του 22άχρονου. Ωστόσο, στη συνέχεια συνέχισε να σουτάρει από την περιφέρεια και η κάμερα του RedPlanet.gr άρχισε να παίρνει μπρος. Σε δέκα προσπάθειες, που καταγράφονται στο βίντεο που έχουμε για εσάς, ο Κέσελ αστοχεί στις τρεις.

Ο διεθνής φόργουορντ δεν έχει συμμετάσχει ακόμα σε κάποιο φιλικό παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού (πιθανότατα θα παίξει στο βραδινό ματς με την Μπάνβιτ), καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θεωρεί πως μετά το εκπληκτικό Μουντομπάσκετ που πραγματοποίησε ο Κέσελ, πρέπει να μπει σταδιακά στο κλίμα της πειραϊκής ομάδας και να γίνει ενεργό μέλος της όταν το κρίνει ο πολυνίκης προπονητής.

Ο "Ντούντα" ξέρει να παίρνει από τους παίκτες του το καλύτερο δυνατό σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Ο Κέσελ είναι από τα βασικά κομμάτια στο ερυθρόλευκο παζλ, αφού πρόκειται για τη νούμερο ένα απειλή του Ολυμπιακού από την περιφέρεια και ο 67άχρονος τεχνικός διαχερίζεται σωστά και πολύ προσεκτικά το "πυρηνικό όπλο" που έχει στη διάθεσή του.

Ο Σέρβος φόργουορντ καλείται και ο ίδιος να διαχειριστεί τον εαυτό του, καθώς μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου εντυπωσίασε, πρέπει να φανεί συνεπής και σε συλλογικό επίπεδο. Η ομάδα του Πειραιά είναι η μεγάλη ευκαιρία για να "εκτινάξει" την καριέρα του και όλα τα δεδομένα συνηγορούν πως από την προσεχή σεζόν όλη η Ευρώπη θα μιλάει για αυτόν.



http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons