OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά...

Ο Ολυμπιακός της περιόδου 2008-09, "ήταν πιο δυνατή και πιο σταθερή ομάδα, με παίκτες που είχαν προσωπικότητα, όπως οι Τζόρτζεβιτς, Στολτίδης, Άντζας και Πάντος, που έδιναν άλλη ψυχολογία" τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξή του με τους ρεπόρτερ.


Ο Ισπανός προπονητής ήταν πιο "ανοιχτός" και στάθηκε περισσότερο στην ομάδα που έκανε το νταμπλ, αφενός γιατί εκείνη υλοποίησε τους στόχους της και πέρασε στην ιστορία, αφετέρου διότι θέλησε να κρατήσει "κλειστά" τα χαρτιά του, αλλά και όσα πιστεύει, όσον αφορά τις δυνατότητες του φετινού Ολυμπιακού.

    Ο Βαλβέρδε, όμως, αυτό που νιώθει και πιστεύει το εξωτερικεύει και, σύμφωνα με όσα έχει εκμηστηρευτεί σε συνεργάτες του και στελέχη των Πειραιωτών, η διαφορά του προ διετίας Ολυμπιακού με τον φετινό είναι πως, "τώρα η ομάδα έχει τους ποδοσφαιριστές για να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλουμε".

     Διότι, ο Ισπανός θέλει έναν Ολυμπιακό που, όχι απλά θα κερδίζει τα παιχνίδια, αλλά θα κυριαρχεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο, θα έχει δυνάμεις, θα τρέχει, θα κυκλοφορεί γρήγορα και σωστά την μπάλα. Όλοι μαζί θα βοηθούν στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, όπως και θα προσφέρει θέαμα στους φίλους της ομάδας.

   Κατά τον 46χρονο προπονητή, οι ερυθρόλευκοι πριν δύο χρόνια μπορούσαν να λειτουργήσουν με συγκεκριμένο τρόπο. Θεωρεί ότι υπήρχαν όρια, τα οποία όμως είναι σε θέση να υπερβεί η καινούργια ομάδα που δημιουργείται στου Ρέντη.

   Η ποιότητα και η τεχνική των ποδοσφαιριστών, το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε δύο, τρεις, ορισμένοι ακόμη και τέσσερις διαφορετικές θέσεις της ενδεκάδας, το βάθος στο ρόστερ, αλλά και η γνώση αρκετών εξ΄ αυτών του ισπανικού μοντέλου, επιτρέπουν στον Βαλβέρδε να περάσει πιο εύκολα τα στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Όπως επίσης του δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξεί πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ και με τις απαραίτητες προσθήκες το καλοκαίρι να έχουν δυναμική παρουσία την ερχόμενη περίοδο στην Ευρώπη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons