OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζει ακάθεκτος στα φιλικά...

Για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και παρουσίασε θετικά στοιχεία. Στο φιλικό της Πέμπτης οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετώπισαν τη διοργανώτρια του τουρνουά που συμμετέχουν, Μπάνβιτ, και δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες, καθώς επιβλήθηκαν με 75-55.

Από την αρχή η ομάδα του Πειραιά φρόντισε να χτίσει ένα προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι να σφυρίξει η κόρνα της λήξης, αφού οι οικοδεσπότες κόντραραν τον Ολυμπιακό μόνο μέχρι το 6ο λεπτό.

Έως τώρα αυτό που ξεχωρίζει στη δουλειά του Ολυμπιακού και στην εικόνα που παρουσιάζει είναι η αμυντική προσήλωση. Για ακόμη ένα παιχνίδι απέδωσε αρκετά καλά ο συγκεκριμένος τομέας, καθώς η τουρκική ομάδα περιορίστηκε στους 55 πόντους. Από τα καλά στοιχεία του ματς ήταν η ευστοχία των παικτών του Θρύλου από τη γραμμή του τριπόντου.

Το μόνο σημείο που προβλημάτισε λίγο ο Ολυμπιακός ήταν στο 3ο δεκάλεπτο, όταν έμεινε χωρίς΄καλάθι για 6 λεπτά, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι νωρίς ακόμη και η ομάδα για αυτό δίνει τα φιλικά, ώστε να διορθώσει κάποιες αδυναμίες της.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Σέρβος Μάρκο Κέσελ, που μπήκε στο ματς στην 3η περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 27-11, 48-24, 59-40, 75-55

http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons