OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Τετ-α-τετ με Ζαϊρί...

Τετ-α-τετ με τον Ζαϊρί είχε την Τρίτη ο Βαλβέρδε, που του συνέστησε υπομονή. Ο Μαροκινός, θα πάρει τις ευκαιρίες του και θα μπορέσει να δείξει την αξία του.
Στην προπόνηση της Τρίτης, Ερνέστο Βαλβέρδε και Ζαουάντ Ζαϊρί, είχαν τετ-α-τετ, όπως τετ-α-τετ είχε ο Βάσκος τεχνικός και με τον Μοντέστο. Το θέμα μας, πάντως, είναι τι ειπώθηκε σε αυτό που είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού με το δεξί εξτρέμ της ομάδας μας. Ο Βαλβέρδε επικεντρώθηκε στον Μαροκινό ποδοσφαιριστή και προσπάθησε να του εξηγήσει να μην απογοητεύεται επειδή δεν ξεκινά βασικός στην 11άδα του Ολυμπιακού και έχει χάσει τη θέση του. Αξίζει να αναφερθεί, πως επειδή έχει προηγηθεί και το Ραμαζάνι, ο Ζαουάντ είναι λίγο επηρεασμένος, αλλά ο Βαλβέρδε του είπε πως δεν πρέπει να τον παίρνει από κάτω.

Του συνέστησε να έχει υπομονή, αφού πολλοί καλοί παίκτες υπάρχουν για τη θέση που αγωνίζεται αυτός και ως εκ τούτου, θα πρέπει να δει πρώτα το καλό της ομάδας τούτη τη στιγμή.

Αυτός θα πρέπει να παραμείνει σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δεν θα αδικηθεί, όπως του είπε ο Βαλβέρδε και θα είναι σε θέση να πάρει τις ευκαιρίες του στο μέλλον. Αυτός από τη μεριά του, δεν θα πρέπει να τις αφήσει να περάσουν ανεκμετάλλευτες και τότε θα έχει την ευκαιρία να παίξει το δικό του παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε πως στους επίσημους αγώνες που έδωσε το "παρών", ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons